Nat-ammestop dag 3.Det går stadig forrygende! I nat vågnede Klara kl. 24, 03, 04 og så kvart i 6, hvor de stod op og lavede havregrød. Alle de gange hun vågnede sov hun videre på under et minut og uden rigtig brok. Da jeg kom hjem lå mit pudebetræk stadig på min pude, så de har virkelig ikke haft de store problemer.
Hun gad dog slet ikke spise noget morgenmad, så halv 8 ringede stoffer efter brystforsyningen (mig). Jeg tror, det måske er fordi hun er FOR sulten og derfor ikke gider grød? I hvert fald vil vi gøre det omvendt når jeg "flytter hjem igen" – sådan at hun får bryst når hun vågner der mellem 5 og 6, så vi alle kan sove lidt længere og så får hun grød når vi står op. Jeg synes, de fleste jeg kender gør det på den måde og det virker for dem?

Hun spiser meget mere i løbet af dagen! Især til frokost spiser hun nærmest dobbelt så meget som før. Først får hun det der er af rester fra aftensmaden. det giver jeg hende med ske, og det er som regel noget kartoffel/gulerod/couscous mos, eller ris most med reven gulerod, eller lidt kylling most med noget af det andet. Bagefter virker hun mere sulten og så får hun en hel skive rugbrød i små bidder med smøreost eller avokadomos på, og den sidder hun og spiser selv. Hun er virkelig dygtig til det og sviner faktisk ikke ret meget med det. Til sidst får hun lidt frugt – små stykker blomme, banan eller sådan noget. Og det er altså meget at spise for hende. Før spiste hun ikke engang en hel skive brød.
Om eftermiddagen får hun bryst og frugt og/eller lidt bolle/groft brød, og til aften får hun det samme som os. For tiden er hun vild med brasekartofler og kylling krydret med tandoori krydderi. Hun er meget glad for at spise selv, så måltiderne tager gerne 1-1½ time herhjemme, men så får stoffer og jeg også siddet ned sammen og snakket og spist som en rigtig familie, og det er virkelig godt for forholdet kan jeg mærke. Jeg synes i det hele taget at alting går helt vildt godt for tiden! Måske er det foråret? 🙂
Nu får vi se – det plejer desværre gerne at gå sådan, at når man har skrevet her eller sagt til sin familie at alting går SÅÅÅ godt, så vender det på en tallerken… 🙂
Det var hyggeligt igår med min mg, selv om jeg havde glemt de kom allerede kl 10, så jeg havde ikke været i bad og blev ramt af panik da det ringede på døren… men de kom kun to og de havde selv brød og tilbehør og kage med, så det gik jo fint og det var rigtig hyggeligt.
Ellers er jeg ret træt af påsken. Jeg hader når butikkerne har lukket – føler mig handicappet på en eller anden måde. Og jeg har ikke fået købt ordentligt ind, fordi jeg havde glemt påsken, så vi har ikke noget særlig lækkert mad og hvordan kan man holde påske uden røget ål??? Og de dumme indvandrerbutikker (som har åbent) de fører ikke røget ål??!!! Hvor frækt!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.