Nattens drømme

De tager simpelthen prisen.

Først drømte jeg, at min far gav mig et komplet surf-sæt. Med forskellige typer brædder og alting. Total Dylan McKay. Og sååå lidt mig.

Bagefter drømte jeg, at jeg styrtede ned med to forskellige fly, lige efter hinanden. Ikke på den uhyggelige måde, men mere på den spændende rutschebane-agtige måde. Første gang nødlandede vi på H.C. Andersens Boulevard. Anden gang nødlandede vi ude til havs, uden for Kbh´s havn, og jeg kravlede op på en bøje og ringede 112. De lo af mig.

Da jeg dagen efter skulle aflevere Klara i børnehave, fortalte jeg mine styrt-historier til en af de andres børns far, og han var passende imponeret. Og gav mig faktisk et par rubin øreringe (helt klart inspireret af dette indlæg hos Jennie). Det var nogle ret pæne øreringe, og jeg kunne godt forestille mig f.eks. Carré Cph. lave dem…

Til sidst drømte jeg, at stoffer sagde til mig at han ikke elskede mig. Men at han godt kunne holde mig ud. Jeg elsker dig ikke. Men jeg kan godt holde dig ud. Fedt. Så vågnede jeg, og vækkede ham, og afkrævede ham en forklaring. Det er så typisk at drømme sådan noget, som gravid, fordi man er så sårbar og hormornel. Er heller ikke første gang jeg drømmer noget der henad. Og man har det så elendigt når man så vågner, fordi den der følelse stadig sidder i kroppen. Som om det var sandt.

Nå. Men vand under broen og alt det. I aften kommer min søster. Og vi skal have sushi. Mit ufødte barn har brug for de essentielle omega 3 olier til sin hjerne. Dem der fra fisk, ikk?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Nattens drømme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.