Nej

Jeg har ikke født. Men til gengæld er jeg blevet snottet og har fået ondt i halsen. Så nu kan jeg SLET ikke sove eller trække vejret, og så gider jeg altså ikke føde. Typisk.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Nej

 1. Lisbeth skriver:

  ØV med snot og ondt i halsen. Go bedring herfra…

 2. kriss skriver:

  SÅdan startede min fødsel med Martin – ogsnot symptomerne forsvandt samtidig med veernes ankomst, så måske:)

 3. MariaHønen skriver:

  Jeg har lige læst dine 3 sidste indlæg og ville lige ønske held og lykke og snarlig nedkomst. Jeg husker tydeligt da mine veer startede og jeg ventede i tiiiimer for ikke at komme for tidligt på hospitalet, for så at få at vide at jeg (som dig) slet ikke havde udvidet mig og at baby ikke stod fast… de ville sende mig hjem og da var det jeg brød sammen. Jeg fik lov at blive – ballonen blev bristet og 10 timer senere havde jeg Lisa i mine arme.
  Men jeg føler totalt med dig og sender fødselsvibes i din retning.

 4. Joan skriver:

  3 af mine veninder, min søster og min svigerinde fik præcis sådan en forkølelse 24 timer inden de fødte !!! Tror det er en start. GO Julie 🙂

 5. Karen skriver:

  Jeg var også forkølet lige inden veerne startede, og vupti efter 40 timers veer herhjemme (lyder slemt men det var det altså ikke – bortset fra at jeg ikke kunne komme på toilettet) og 6 timers fødsel på Riget havde jeg en dejlig datter i armene. Og dagen efter vendte min forkølelse tilbage og den havde jeg da glemt alt om under fødslen. Jeg tror der er et mønster! Held og lykke med det hele!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.