Gravid?? Hvem??

Nå, men der er ikke andet end snot, der kommer ud af mig. Lækkert ikke?

I nat drømte jeg, at hele min familie blev myrdet. Og hvem var under mistanke for at have udført mordene? Hele min familie! Det gav mening i drømmen, men her retroperspektivt kan jeg godt se, at jeg burde have luret det bare var en drøm…

I går drømte jeg, at alle sagde til mig, at jeg havde født. Og jeg havde heller ingen mave, når jeg så ned. MEN, jeg havde heller ingen baby! Og alle ligesom aede min underarm, som om de lod som om den var babyen, og når de ville holde den, så holdt de ømt deres egne underarme… Men jeg var meget forvirret, for jeg havde ingen minder om nogen fødsel, og til sidst troede jeg, at fødslen måske havde været så traumatisk, at jeg havde glemt alt om den. Der var stadig ingen baby. Meget sigende. Jeg føder bare aldrig. (selvfølgelig gør jeg det).

Selv om, nogen minutter om dagen har jeg stadig ikke lyst til at føde. (er nok derfor jeg ikke gør det… man går over til man er 100% klar!). Jeg tænker, vi har det jo så godt som vi har det. Klara er så stor og nem og dejlig og perfekt. Hun sover f.eks. igennem om natten og gnaver ikke hul på mine bryster. Hun spiser selv og går selv på toilettet. Dét er da nemt. Så hvad vil man egentlig med sådan en lille fredsforstyrrer?? Og jeg kan jo ikke engang særlig godt lide børn. Kun Klara.

Jeg burde i stedet bruge min energi på at købe en ny mobil telefon! Se, dér er noget jeg VIRKELIG mangler! Den jeg har fylder 6 år her i feb. og har længe været utilregnelig. Sjovt nok virker den mere normal nu, efter at jeg i fredags tabte den i et glas vand… efter den ligesom er tørret igen, er den da holdt op med hele tiden at påstå at sim kortet ikke er klart. Problemet er, at alle mobiler er grimme. Virkelig firkantede og grimme. Jeg købte den her fine nokia for 6 år siden, fordi det var den pæneste. Jeg gav 3000 kr for den – fordi det var den pæneste. Jeg har aldrig brugt alt det den kan – men det var den pæneste. Og den har da holdt i 6 år, og så er det vel ikke så dyrt?

Men alle dem der er på markedet nu er grimme. Og jeg er også 6 år ældre og nogens mor, snart i flertal, og jeg vil ikke længere give så meget for en tlf. Jeg vil heller ikke skifte abonnement, så jeg kan ikke købe et af de der tilbud til en kr.

Livet er bare så fuldt af store eksistentielle problemer, ikke? 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

27 Kommentarer til Gravid?? Hvem??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.