Nervøs-nervøs

Så er det i morgen. Uh. Er forberedt. Til mindste detalje. Og spændt. Har kvalme.

Nej, det er ikke et forlag, og det er ikke nogen chefstilling. Nogen gange er I altså de mest urealistiske læsere nogen sinde. En chefstilling? Og hvorfor skulle jeg også gide det?

Nå, men nu er der Krøniken og bagefter går jeg i seng og putter med Klara. Min anti-kæreste er ikke hjemme, som sædvanlig. Kan snart slet ikke huske, hvordan han ser ud uden tøj på, hvilket politisk parti han stemmer på eller hvad han mener om Krøniken. Er min kæreste typen, der ville se Krøniken? Jeg ved det ikke. Han er her ikke.

Og I krydser bare hvad I har, i morgen kl. 13.45.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Nervøs-nervøs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.