Nogen har snart fødselsdag!

Jeg ved ikke, om I er gået i gang med at male bannere og skrive hyldestsange osv, men det er i hvert fald gået op for mig, at min fødselsdag er lige om hjørnet. Jeg ville aldrig sådan rigtig glemme den, men jeg synes der har været knald på, de sidste par uger, og jeg er overrasket over, hvor tæt vi er kommet på dagen, uden at jeg har nået at skrive ønskeliste eller noget som helst.

Måske er det også lige meget med en ønskeliste, når man ikke er hjemme og ikke holder fest og ikke inviterer gæster på dagen. Måske ikke. Måske er det aldrig lige meget med en ønskeliste. Og måske inviterer jeg gæster senere, når der kommer en ledig dag.

Men hvad ønsker jeg mig så?

Traditionen tro, ønsker jeg mig en god bog. I år kunne det f.eks. være den nye af Candace Bushnell, forfatteren til SATC. Bogen hedder One Fifth Avenue og har fået gode anmeldelser på Litteratursiden.

One Fifth Avenue 

Men nej, lad være med at give mig den. For jeg har selv købt den. Jeg ville gerne have den med på ferie.

Jeg tror også jeg ønsker mig LOST sæson 4 på dvd. Jeg har jo 1, 2 og 3 og jeg vil faktisk gerne vide, hvad der videre sker med de crazy kids på den ø. Hvis Greys Anatomy, sæson 5, var kommet på dvd allready, så ville jeg også ønske mig den. Men det er den ikke endnu, desværre.

lost greys

Og så ønsker jeg mig en ny cykel. Nu har jeg kørt på min morfars aflagte damecykel, som allerede var gammel da han begyndte at køre på den, og som jeg overtog efter hans død for flere år siden. Den er virkelig mærkelig nu og siger sære lyde. Det føles og lyder lidt som om den snart knækker midt over. Jeg vil enten have en Raleigh Turist De Luxe eller også en lidt billigere Van Der Falk – sådan en har min søster og den er både pæn og god.

cykel 

Jeg trænger også i den grad til et par nye Converse. De andre er oprindeligt fra 1998, tror jeg, og nu trænger der altså vand ind alle vegne langs kanten. Den eneste grund til, at jeg endnu ikke har købt et nyt par er, at jeg ikke kan beslutte mig for hvilken farve og model, jeg vil have. De gamle var bordeaux og var dem med lidt skaft på. Tror jeg nok det skal være igen, men nok i en anden farve… brun er faktisk ikke så dårligt et bud?

skoJeg kunne også godt tænke mig endnu en tallerken til min samling af stellet Elements. Måske en i orange? Ved ikke om tallerkenerne fås med orange, eller om det kun er højhank koppen? Men ellers er turkis og grøn også fint på tallerkenerne.

kop 

Jeg ønsker mig også noget lækkert fra REN, til min hud der er sååå træt og oppe i 30´erne. Efter to børn og alt for mange vintre er det bare ikke hvad det har været, i den afdeling. Serum og masker skal der til.

hjælp mask

Hvis nu nogen havde den store spendérpung fremme, så gad jeg også rigtig godt have det her armbånd fra Carré Cph. De mennesker laver bare mine yndlingssmykker! Den der halskæde med en lille ugle som vedhæng er da heller ikke til at stå for!

nammenam 

Jeg mangler også en hvidløgspresser, en høj skål til at piske ting sammen i og nogle stræklagner i str. 200×180. Men det må I altså selv google billeder af, hvis I på nogen måde kan fatte interesse for det.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Nogen har snart fødselsdag!

 1. Jennie skriver:

  Apropos Raleigh cykler – der er efterhånden lavet i Kina, og ikke værd at samle på. Så hellere en Batavus London. Jeg valgte selv en billigere Panther, og det er jeg sgu lidt kede af. Ruster alt for hurtigt! Så, når det endelig skal være…Elsker dog farverne på de der van der falk! Har også føsag om lidt. Jeg får sikkert kun et par grå hår til.

 2. yanita skriver:

  Glæd dig til lost! jeg har set sæson 5 og den er rigtig rigtig god, den er lige blevet færdig i USA og så skal man vente til januar 2010….alt for længe

 3. Mette skriver:

  Kender ikke noget til de nye raleigh… men min den lidt ældre af slagsen er altså noget kram. Så måske du bare skal jagte en ældre model (eller den glade gavegiver skal )

 4. Kirsten skriver:

  Lige straks tillykke med fødselsdagen 🙂
  Håber du får en dejligt dag med masser af sol, gaver og flinke børn og mænd.
  Kh Kirsten

 5. Anne skriver:

  STORT TILLYKKE, Julie!
  Håber vejret er lige så fuldstændig fan-fucking-tastisk henne på Bornholm, som det er lige her, hvor vi lægger an til at fejre midsommer (og dig, selvfølgelig!) i haven med bål og ristede pølser og jordbær og hyldeblomstsprøjt.
  Og håber at du har pakket en masse lækkerheder ud, og fået masser af kys af mand, børn, og hvem der ellers er i nærheden.
  Og så det lange:
  Hurraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

 6. Anette skriver:

  hej hej, liker bloggen din, provde a finne e-mail adressen din, men klan ikke finne den her, uansett, kan du kontakte meg paa: anette.hommen@my-wardrobe.com
  anette….

 7. Bornholmerfareren skriver:

  Yay! Gudhjem Bibliotek er det hyggeligste EVER! Har købt karameller for en formue og er v i l d med den her ø! Tjekker Rønne biblo ud i morgen! Solen skinner, tak for tillykker. Vi er glade og mætte!

 8. Marie skriver:

  TILLYKKE JULIE!! Håber du har dig en vidunderlig dag. HURRAHURRAHURRA.

 9. Rigtig meget tillykke, når den tid kommer… mht cyklerne… Selv hjuler jeg rundt på en Batavus (tror nok den hedder noget med FLY?) og jeg elsker den cykel. Ikke så meget pis, den kører bare! Men… for der er et men. Den vejer nok cirka det samme som alle mine tidligere cykler… tilsammen. Det er ligegyldigt til en kort tur gennem byen, men de lange ture med Kridt-Iglen i barnesædet og ud i naturen, de virker ikke så tillokkende… Det synes jeg bare du skal have med i betragtning!
  Alt det andet krimskrams og tingeltangel håber jeg selvfølgelig også at du får, sikkert ikke fordi du har brug for det, men fordi det garanteret gør dig glad…

 10. Clarke skriver:

  TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN. HÅBER DU MÅ FÅ EN DEJLIG DAG.
  Hilsen Clarke

 11. Eva skriver:

  Et stort tillykke med fødselsdagen, Julie. Håber at du får en dejlig dag med lækre gaver – og vejret kan da næsten ikke blive bedre ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.