Velkommen

– på forsiden! Eller okay, så på side 20+ i det nye nummer af Vores Børn. Se lige mig være kendt i 15 min. og så med de største overarme i universets historie. Og vigende hårgrænse. Jo jo, nogen af os er bare så vildt fotogene. Bemærk også Agnes, som umiddelbart ser ud til at smile/grine – men går du tæt nok på, kan du se den nøgne rædsel i hendes blik. Nej, hun gad ikke fotograferes mere. Under overfladeidyllen med vasketøj og blomstervanding, er der stress og panik-sved. Kæft, hvor rendte jeg rundt efter den unge, for at få hende med på de billeder.

– og velkommen hjem, til mig også. Bornholmereventyret er slut for denne gang og jeg brugte alle mine penge på karameller og krøllebøller. Der kommer billeder når jeg har opladet kameraet. Men ikke af karamellerne, for dem har jeg da nået at æde inden da. De er gode. Nogle af dem er med hyldeblomst-halløj.

At være hjemme er godt. At være hjemme i sol og sommer er endnu bedre. Det synes alle, også børnene. Klara forsvandt ind på sit værelse og ind i sin egen verden, straks vi kom hjem. Og Agnes spiste et helt måltid for første gang i en uge. Og faldt i søvn i sin egen seng.

(Men jeg er nødt til at skrive, at på vej hjem i bussen fra Ystad, sad jeg med hende i solsiden. Og det var varmt. Og hun blev svedig og utidig og tørstig og moslede rundt, indtil vi byttede plads med nogen i skyggesiden, som så til gengæld fik ørenlyd. Og da jeg sad der med min nu 16 mdr. gamle, svedige, kærlighedsklump, da tænkte jeg – igen – på hende den lille, der døde i Lyngby for et par dage siden. Hun har også været svedig. Og utilpas. Og alt muligt andet, meget værre, oven i. Og så døde hun. Jeg har tænkt på det lige siden og bliver fysisk dårlig af det. Og elsker Agnes demonstrativt og højlydt hver gang. Forsøger at fortrænge de tanker, ved at kysse Agnes til hun griner så højt at jeg ikke kan rumme andet end det, end hende. End livet.)

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Velkommen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.