Schhhyyy

– sig det ikke til nogen, men jeg er så stille fordi jeg… fordi… fordi jeg… ai, jeg kan ikke sige det… fordi… altså, det er bare fordi, det skete bare, ik?! Jeg … jeg …

Jeg strikker. Noget. Altså jeg s t r i k k e r …

Jeg gik ned i Nørkleriet, fordi jeg ville købe et mønster til min mor, så hun kunne strikke en vest til mig. Men så var der den sødeste pige i verden på arbejde, og hun kedede sig muligvis, for hun gik helt amokka med mig. 

Den strikker du da bare selv, sagde hun. Arrhh, sagde jeg. JO! Sagde hun, den er så nem, det kan du sagtens. Jeg slår lige maskerne op for dig!

Og vupti, fik jeg frakken af, blev sat i en lænestol og fik 122 masker slået op til en vest i str. Agnes. Vi valgte trods alt at starte i det små. Agnes sov udenfor i vognen, så det var fint at bruge en halv time dér. Og så fandt hun rundpinde, vi valgte noget garn og så strikkede jeg. Og det gør jeg endnu. Jeg måtte love hende at komme ned og spørge, når jeg når til det svære bærestykke. Og jeg måtte også love at vise hende det færdige resultat. Total god service!

Men altså. Så nemt er det heller ikke. Jeg har trevlet den op 2 gange, for at starte forfra. Fordi jeg vil lave en rib-agtig kant med 2 ret, 2 vrang osv, og selv om jeg er død omhyggelig og virkelig tæller og ser ordentligt efter, så bliver den ved med ikke at blive helt rigtig. Men nu tror jeg den er der, eller – det er den, så nu er jeg videre med selve vesten. 

Men er det normalt at det snurrer sådan i fingrene? Som om de sover? Eller snurrer?

Og nu vi er i gang, så kan jeg lige så godt gå planken helt ud, og indrømme, at jeg har større ambitioner end som så. Jeg vil også sy. Yes.

Min mor har lånt mig hendes gamle Elsebeth Günther bøger, så nu skal der syes smækbukser og hjælm til Agnes, med patchwork. Der var udsalg på Stof og Stuff, så jeg har fået noget babyfløjl og lidt Liberty og liberty-look-a-like. Jo, fandme så.

Og jeg erkender blankt, at det højest sandsynligt er de sidste desperate barsels-krampe trækninger der driver mig ud i alt det her. Året er snart slut. NU skal alle de projekter jeg planlagde føres ud i livet! Sgu!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Schhhyyy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.