Noget jeg aldrig har blogget om før…

Findes det i det hele taget? Jeg har blogget om sko, om tasker, om barn, om mand, om veninder, om lejlighed, om musik, om film, ganske ganske lidt om politik. Om huse, om eks'en, om min bil, om raseri, om den kvindelige cyklus og om hormoner. Jeg har blogget om min morfar, lidt om min barndom, mine fremtidsdrømme, mine katte, mit arbejde, de kongelige, min by, ferier, sejlads, grammatik og stavefejl. Hvad har jeg aldrig nogen sinde blogget om?

Gider I komme med forslag? Vi skal have sat gang i en overspringshandling af dimensioner her!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Noget jeg aldrig har blogget om før…

 1. Kriss skriver:

  Altså Jakob – stavgang og Mc Jacobs – tag dig sammen;-)

 2. Farmer skriver:

  Mange blogger om, hvad de ønsker sig.
  Du kunne jo gå i gang med at blogge om, hvad du kunne smide væk og undvære, hvis ikke du vinder på den kupon du køb.. Nej, nej, nej, der kom jeg jo til at skrive det jeg ikke måtte. Nej. Undskyld, undskyld.
  Hvordan skal jeg nogensinde gøre det godt igen?

 3. Acq skriver:

  Fisk. Har du blogget om fisk?

 4. Maya skriver:

  Okay så. Fair nok du ikke vil jinxe det, men i det mindste så…så…så sig dog H V O R N Å R vi får at vide at du…. 🙂
  HVORNÅR??

 5. Carina skriver:

  Madlavning -en enkelt opskrift eller to, dine yndlingsretter måske.

 6. Maya skriver:

  Og derudover, så er du gpdt klar over at det kun er den 5. januar i dag, ikke? Den FEMTE!
  Tænks sig lige, hvad hvis nu alle de krav til det nye år, bliver indfriet i løbet af januar! Hvad fa’en skal du så blogge om??

 7. Suzy Q skriver:

  Hvad er fx de laveste/skøreste/mest langt ude ting du har lavet til et vaskeægte HAL-BAL??

 8. kriss skriver:

  Fordomme? ved det ikk – et eller andet kom nu
  knus

 9. Jakob skriver:

  skriver fra jclind.smartlog.dk
  Har du dyrket stavgang?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.