Nok om tasker

Nu lover jeg at finde på noget andet 🙂

Jeg har det helt fint med at tasken ikke er alles smag – sådan er livet jo og skønhed afhænger som bekendt af øjnene der ser 🙂 Jeg er bare rørt over, at I alligevel under mig min taskerus og følger slagets gang.

I morgen kommer tasken med til lægen. Jeg skal til smear-tjek. Enhver fornuftig kvinde vil vide, hvad det er, og går det som det plejer, så skal jeg hjem og ligge i fosterstilling bagefter og ynke mig selv. 

Og så skal jeg have skrevet de sidste anmeldelser til Grith – jeg mangler 3, men bøgerne er læst, så det burde kunne lade sig gøre.

Ellers tror jeg bare jeg vil gå en masse tur med klara og min taske. Har opdaget at amagercenteret er et fortræffentligt sted at tilbringe de varmeste eftermiddagstimer, pga air conditioneringen. I dag gik jeg og nød livet derinde og da jeg trådte ud en time senere blev jeg mødt af en varmemur der mindede mig om dengang jeg tog til bryllup i indien og steg ud af flyet til de 40 graders varme.

Weekenden lover travlhed. Skal ud og spise fredag, på arbejde lørdag, til venner lørdag aften og til hvidovre og familien malo's pool om søndagen. og mandag starter jeg op med træning igen! Skal du med maya?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Nok om tasker

 1. Kirsten Mogensen skriver:

  Må vi ikke nok høre om taskens første tur på gaden? Du kan ikke bare stoppe taske-snakken nu!! Godnat…

 2. Stine skriver:

  HEj Svipper.
  Lyder somom du har det med tasker, som jeg har det med tøj til datteren:o)
  Bare ikke så nemt at “promonere” med en selvstændig 5-årig…….. de er oftest lidt mere uregerlige end en taske.
  Stor krise at opdage at du har været i Århus, og så endda i Magasin der nærmest ligger i min forhave. ( jeg må til at holde øje med dig, og det bliver vist ingen kunst med de sko og den taske)
  Tillykke med købet, og må eroforien blive hos dig lang tid endnu.
  Hilsen fra Stine

 3. tine (aktionwoman) skriver:

  synes virkelig at der er en fed taske Julie. Lidt anderledes men det er jo det der er sjovt at “turde gøre noget anderledes” og ikke have noget magen til alle de andres. Jeg er nok typen, som bruger alle mine penge på mine 3 børn. Og det må siges, at Jakob er en dreng som falder i min smag. Den anden dag havde jeg købt nyt tøj til ham og Katrine og han var VILD for at prøve det. Ja! selv Katrines nye Molo- bluse i lyserød skulle prøves. Og han ville ikke have den af igen..Øh..er der mon lidt homoseksuelt i den dreng eller er han bare bevidst om de gode ting hans mor bruger alle pengene på?
  Fortsat god dag *S*

 4. Grith skriver:

  Cool taske:-) Og flot produktion af anmeldelser:-) Ha´en dejlig weekend, lyder som om der er klart potentiale for det:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.