Nok om tasker

Nu lover jeg at finde på noget andet 🙂

Jeg har det helt fint med at tasken ikke er alles smag – sådan er livet jo og skønhed afhænger som bekendt af øjnene der ser 🙂 Jeg er bare rørt over, at I alligevel under mig min taskerus og følger slagets gang.

I morgen kommer tasken med til lægen. Jeg skal til smear-tjek. Enhver fornuftig kvinde vil vide, hvad det er, og går det som det plejer, så skal jeg hjem og ligge i fosterstilling bagefter og ynke mig selv. 

Og så skal jeg have skrevet de sidste anmeldelser til Grith – jeg mangler 3, men bøgerne er læst, så det burde kunne lade sig gøre.

Ellers tror jeg bare jeg vil gå en masse tur med klara og min taske. Har opdaget at amagercenteret er et fortræffentligt sted at tilbringe de varmeste eftermiddagstimer, pga air conditioneringen. I dag gik jeg og nød livet derinde og da jeg trådte ud en time senere blev jeg mødt af en varmemur der mindede mig om dengang jeg tog til bryllup i indien og steg ud af flyet til de 40 graders varme.

Weekenden lover travlhed. Skal ud og spise fredag, på arbejde lørdag, til venner lørdag aften og til hvidovre og familien malo's pool om søndagen. og mandag starter jeg op med træning igen! Skal du med maya?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Nok om tasker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.