Normalisering

Ikke for noget, men det er da helt helt skørt det her. Nu ser siden bare normal ud igen. Og jeg har ikke rørt ved noget. Sværger, har slet ikke haft tid (eller netforbindelse derhjemme) og har været udenbys hele weekenden. Men pludselig er sidebaren bare, hvor den skal være igen? Det er da mystisk.

En anden bar, der var hvor den skulle være, var hjemmebaren Hos Irene, som jeg besøgte lørdag aften. En super 30 års fødselsdag med gode venner og godt humør, og hvis jeg må have lov at være så kæk, så vil jeg godt have lov at gøre opmærksom på, at min kæreste og jeg overhovedet ikke blev uvenner hele den weekend, og det gør vi ellers altid når vi (HAN!!!) drikker. Ikke denne gang. Nu er jeg jo 30 og meget mere moden end før i tiden og det der med fuldemandsskænderier er garanteret (!!) fuldstændig fortid. Det er ikke for at hovere eller noget, jeg er bare overrasket og vil gerne fastholde mindet.

Vi kørte over Fyn og afleverede Klara hos mormor og morfar og derefter drønede vi til Århus. Den lille røde toyota er faktisk for lille til 4 voksne mennesker. I hvert fald når 3 af dem har længere ben end mig.

Noget af det bedste ved turen, og der var rigtig mange gode ting, var faktisk at komme hjem igen. At komme hjem til stille villavej søndag aften, ikke at skulle lede efter en parkeringsplads, ikke at skulle slæbe sovende barn inkl. bagage op til 4. sal. Ikke at skulle komme hjem til klaustrofobiske forhold og klamhed. Bare komme hjem, gå ind, se næste afsnit af Nord og Syd på dvd og så gå i seng. Elsker det. Og fandt i morges stoffers dankort liggende i forruden, ude i bilen… Var heller aldrig gået på amager.

Og til dem der har ligget søvnløse hele weekenden og spekuleret over, om jeg fandt mit tøj og hvilke sko jeg endte med, så kan jeg oplyse, at jeg fandt alt mit tøj og valgte en sort kjole, og dertil et par sorte højhælede sandaler, som faktisk, og det er sandheden, er fra Ecco og 4-5 år gamle. Men super fine. Har normalt aldrig så meget sort tøj på. Er som regel PANG farvet et eller andet sted. Men så ret godt ud lørdag aften, hvis jeg selv skal sige det. Og det skal jeg jo. HAHA!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Normalisering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.