Online igen

Hurra hurra hurra. Eller noget. Så har vi tv og internet i det nye hus.

Tekniker kom, så og tog 1,5 meter langt murbor frem. Hvilket gav mig ticks i forhold til de fine vægge med nyt væv og maling osv.
Men han borede bare et lillebitte hul, hele vejen ud gennem muren. Stak noget kabel igennem med verdens største stoppenål og satte det pænt fast ned ad muren, udenfor. Og en lille fin boks indenfor.

Eneste men, i den her sammenhæng, er så, at vi har valgt selv at ville grave kablet ned. Hvis de skulle gøre det, koster det 250 kr. pr. meter. Helt ærligt – for at grave et hul i jorden?? Så kan jeg vist godt gøre det selv (og når jeg siger JEG her, så mener jeg Kristoffer. Naturligvis.)

Desværre er der noget med at signalet er svagere her i Vanløse, forstå det hvem der kan, for et kabel er vel for fanden da et kabel, og hvorfor skulle de være svagere her??? I hvert fald har vi problemer med at få det trådløse til at virke nede i kælderen, hvor vi (jeg) har valgt at den store grimme stationære pc skal stå. Som jeg kun bruger til homebank og den slags.

Håber bare ikke, at det der tv signal så betyder at vi ikke får set alle afsnittene af Nord og Syd på dvd færdige. Havde lige lært at elske stoffers forargelse over Ashley Main og ham Bent-svinet.
Har også bestilt seng i dag. Vi endte med at beslutte os for den her. Den kommer d. 27.9., så der er da tid nok, til at få fundet de rette madrasser også!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til Online igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.