Nu med opvaskemaskine

Så starter festen! Vi har fået opvaskemaskinen til at virke! Så er der ved at være noget ved det.

Ellers er jeg supertræt og vil gerne snart have et klædeskab op at stå. Og en ny seng. Nårh ja, og det køkken der, men det hele er meget uoverskueligt. Især når man er så træt. Og det endda selv om jeg går tidligt i seng, for vi har jo hverken net eller tv endnu.

Har været til møde det meste af dagen. Jeg flytter snart arbejdssted pga kommunesammenlægningerne, og det bliver en udfordring, men godt nok. Det kommer ikke som det store chok for mig, da jeg jo ligesom blev ansat på de betingelser. Og jeg har ikke nået at gemme 25 års papirer og dimser og ting og sager, så det er ikke noget problem for mig, kun at fylde den ene flyttekasse vi må have med.

Arbejder faktisk lidt i at sælge min overskudsplads i kassen til en ret høj pris. Der er mange der har mere de vil have med, så der er skabt et sort marked for plads i flyttekasser.

Derhjemme sker der det, at Klara er begyndt at reagere på hele det her flytning/ny børnehave/nye venner show. Hun bliver meget meget ked af det, når hun skal afleveres, og det er virkelig hårdt. Sådan har vi aldrig oplevet hende før. Hun skriger og raser og vikler sine små fingre ind i mit hår, så jeg ikke kan gå, og det er virkelig svært ikke selv at begynde at tude. Hun bliver hurtigt glad igen, det ved vi jo, men det må godt snart være overstået.

Derhjemme vil hun også helst kunne se mig hele tiden, og holde mig i hånden hele tiden, og jeg skal hjælpe hende med alting.

Som om hun gerne vil være en lille tryg baby igen. Stakkels barn.

Vi ses så meget som muligt med hendes gamle veninder, så alt ikke er nyt og sært. Hun nyder at vise sit nye værelse frem for dem.

Shoppeturen ned ad Jernbane Allé gik rigtig godt i lørdags. Der er en del gode butikker, og der skal nok komme flere til. Der er rigtig mange børnetøjsbutikker, og en del for mor også.

Nåede helt ned til Vanløse Boghandel og blev nye bedste venner med manden der. Han kan bestille alt hjem til dagen efter! Virker også som om kulturhuset er et ok sted, og bio'en. Det skal såmænd nok gå godt, det her.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Kommentarer til Nu med opvaskemaskine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.