Nu med pc

I går, da jeg stod i min have og rev ting op og fik stor hjælp af Agnes, kom min underbo hjem med en fin brun kasse. Og lige der vidste jeg, at nu skulle jeg have en pc igen.

Jeg har ikke haft min egen siden den gamle hvide macBook døde. Den blev kortvarigt genoplivet, men batteriet svulmede op og måtte fjernes. Og så er den bare gammel og meget meget langsom. Og ustabil. Så har jeg haft en kæmpe stationær, som normalt står i kælderen, men den fylder for meget og vi pakker den hele tiden væk. Og så har jeg haft iPad´en. Og selv om min romantiske kæreste gav mig et lille tastatur til den, så kan man ikke skrive ordentligt fra den. Der mangler genvejstaster og det er for svært at sætte links ind i tekst. Den er bare irriterende at skrive på.

Så da underboen stod der og fortalte om ting til 2999,- i Elg Giganten, og jeg lige har fået et tilsvarende beløb tilbage i skat, så mærkede jeg, at nu var det tid. Og det var det. Så efter arbejde i dag, købte jeg en pc.

Så nu kan jeg skrive. Også når det passer mig. Uden at skulle kæmpe med folk der spiller minecraft og/eller the sims, folk der programmerer og koder, folk der ser netflix eller spiller spil. Den er min. Jeg har sat kode på. Ha!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Nu med pc

 1. Kian skriver:

  Fantastisk for dig – og os der læser med her

 2. Eva skriver:

  Tillykke med nyerhvervelsen. Vi håber det kaster mere af sig her på din blog 🙂

 3. Kirsten skriver:

  Tillykke til alle 🙂

 4. Sanne skriver:

  Fedt! Tillykke! Det er sgu ikke alting iPaden duer til. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.