Energi give away

Nå, men hvis man ikke blogger, så kan man da altid afholde en give away. Så er der maksimalt gode vinderchancer for de 3 der stadig tjekker ind ind i mellem.

Det er vores gamle ven MasSøren, der endnu engang er gavmild med sin tid. Og jeg har siden januar lovet at give ham væk, glemt det, lovet det igen, glemt det igen og så lovet det igen. Men som Søren sagde til mig – det er Hestens år – det løber hurtigere end dig. Lige præcis. Jeg kan overhovedet ikke følge med.

Til gengæld er min anbefaling af Sørens “massage” form helt i front. Manuvision er mere end bare massage, det går dybere og der er mere snak og flere følelser. Det er svært for mig, for jeg bryder mig i grunden ikke om at dele mine følelser med fremmede (kun på skrift, åbenbart), men jeg har aldrig ligget på den manuvision briks uden at gå derfra som et nyt og friere menneske. Jeg tror på det med at kroppen husker, og nogen gange skal der mere end snak til, for at løsne op for tingene. Du kan læse mere om det på Sørens hjemmeside her.

Så. Hvis du har mod på at få løftet noget usynligt vægt af dine skuldre, og danse ud i foråret som et frit og lettet menneske, så skriv en kommentar. Så kan du vinde en enkelt behandling.

Ellers er jeg LIGE ved at købe mig en ny bærbar, for jeg vil skrive mere og det gør man altså bedst fra en bærbar, og ikke fra en iPad. Det er bare min erfaring.

Dette indlæg blev udgivet i Give away og tagget . Bogmærk permalinket.

33 Responses to Energi give away

 1. Ane skriver:

  Det lyder som en spændende behandlingsform, som jeg godt gad prøve, men som arbejdsløs er der ikke så mange penge at bruge på andet end det helt nødvendige, så jeg vil blive super glad hvis du trækker mig til en gratis behandling 🙂

 2. Ida Hoffmeyer skriver:

  Åhh hvor kunne det være skønt at vinde! Som en SU-pige der snart skal til sine 3.g eksamener, vil en behandling være virkelig dejligt midt i al stress og jag.

  Ha’ en god dag <3

  Kram fra Ida

 3. KM skriver:

  Synes også livet løber lidt vel hurtigt for tiden…
  Vil meget gerne vinde en times energiboost.

 4. Trine K. J. skriver:

  Alt, hvad man kan lære om sig selv kan brede sig som ringe i det gode karma vand. Det er nu min filosofi. Lige nu træder jeg vist karma-vande. Jeg er ved at blive lidt træt i benene…

 5. Maria007 skriver:

  Jeg tjekker stadig ind 🙂 (og vil da rigtig gerne vinde)
  Og er også nysgerrig, da du har en pige på samme alder som jeg har….Er hun ikke startet i SFO? – eller?? Havde forventet meget melankolsk blogindlæg om ikke at have flere børnehavebørn osv…. Uhh – jeg synes, det har været svært – en stor epoke er slut!!

 6. Helene H skriver:

  Jeg løber også som en gal efter den der hest – og næste uge er det påske… Jeg er heller ikke et snakkemenneske, men vil da gerne være et friere og mere lettet menneske.

 7. Johanne skriver:

  Jeg vil gerne vinde tid hos Søren

 8. Karina Grønbæk skriver:

  Jeg følger skam også stadig med – det har jeg faktisk gjort lige siden Netdoktor :). Vi har børn fra samme måned og jeg har læst med stor glæde, men har ikke været så flittig med kommentarerne! Mangen en bog er blevet læst på din anbefaling! (Nå ja – og så har min ældste også haft periodisk feber!). Lige nu ligger jeg på langs med en stresssygemelding og kunne da godt drømme om at vinde en ManuVision-behandling…

 9. Maria skriver:

  Kloge ord, det med at året løbet.. Jeg kunne vildt godt bruge noget god energ!
  Og stop endelig ikke med dine blogs, jeg nyder dem meget!

 10. Konen skriver:

  Åh, det vil jeg SÅ gerne vinde. Min krop er crazy for tiden.

 11. Frk. Bogorm skriver:

  Aj, det ville jeg gerne prøve 🙂

 12. Anne Christine skriver:

  Mig, mig, mig. Jeg er allerede faldet af den der hest (og forstår nu bedre hvorfor). Jeg krydser fingre for at det er min tur denne gang 😀

 13. Tine skriver:

  Altså mentalt godt helbred kan vi vel alle bruge, så jeg er helt klart med ;o)

 14. Jannie skriver:

  Åh ja tak 🙂 det er lige hvad jeg trænger til… er stadig Stressramt, så det lyder som en behandling jeg kunne ha godt af! 🙂

 15. Helle S. skriver:

  Det lyder super godt – bare det er mig, som vinder 🙂

 16. Sara Kohl skriver:

  Det ville være SÅ skønt <3

 17. Berit Jensen skriver:

  Nøj, en fed præmie 😉
  Hvis jeg kan vente med at udløse den til sidst i juni, hvor jeg skal nogle dage til KBH, så vil jeg mægtigt gerne deltage! 🙂

  PS: Julie, jeg tjekker altså stadig ind på din blog flere gange om ugen, her er hyggeligt!

  kh Berit

 18. Shm skriver:

  Vil vildt gerne have en hånd til usynlig vægtløftning!
  Lyder så fedt!

 19. Karen skriver:

  Energi lyder som noget meget eksotisk i disse dage … men jeg tror det ville være noget for mig 😉

 20. Ditte skriver:

  Jeg deltager på min seje søsters vegne, hun har lige mistet en kær og alt for ung veninde til kræften og for fanden, man må godt bande når det drejer sig om kræft, hvor hun trænger til at få bearbejdet den oplevelse.

 21. Lækker præmie! Jeg deltager dog ikke. Dels pga geografi, dels fordi jeg allerde er i terapi hos en body-sds-behandler. Det er nok noget af det samme, og jeg må nok hellere fortsætte samme sted.

  Mon ikke mange fortsat følger dig 🙂

 22. Carina skriver:

  Checker stadig ind. På 11. år vist? Tiden render hurtigere end en hest kan løbe -ikke bare i år.

 23. Ully skriver:

  Jeg vil vildt gerne vinde – og give præmien til min kæreste, for hun trænger altså til det mere end mig 🙂

 24. Marlene skriver:

  Jeg vil rigtig gerne danse i foråret:)

 25. Astrid skriver:

  Årh, det gad jeg godt. Tænk at du får lov at give ham væk! 😉

 26. Mia C Andersen skriver:

  Tiden løber bare stærkt pt.
  Jeg vil gerne være med.
  Mia C Andersen / aimlovelive@gmail.com

 27. Susie Rasmussen skriver:

  Energi give away – what’s not to like ? Jeg er med 🙂

 28. Emilia Kollemorten skriver:

  Det lyder dejligt, det ville være super skøn selvforkælelse for mig

 29. Line skriver:

  Mon man kan “nominere” sin datter?? Min datter på 18 fik konstateret diabetes type 1 d. 22.12 efter et hårdt efterår – hvor hun passede gymnasiet mens hun blev dårligere og dårligere. Efterfølgende har hun tabt meget hår (og vi ved jo, at der sidder en hel del identitet i håret…. :-)) og hun trænger, nu hvor hun er ovenpå igen, til at blive forkælet og finde sig selv lidt igen. Så jeg krydser fingre for at hun bliver den heldige vinder 🙂

 30. FruForstad skriver:

  Ja tak til den gevinst. Er du sindsyg jeg vil gerne prøve det.

  Kh fra Forstaden

 31. Årh det er da lige hvad min krop og hjerne har brug for :-O

  Rikke 🙂

 32. Lis Nielsen skriver:

  Sikke en forkælelse. Jeg deltager helt sikkert.

 33. dorte skriver:

  Øj det går jeg godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.