Nu også med følelsen

I dag kan min datter roligt kalde mig en gammel mand. Jeg ikke bare ligner en, jeg føler mig også som en. Og det har hun helt selv sørget for.

Hun fortsatte nemlig sin besynderlige skiften mellem frisk og sløj, og fik høj feber i går eftermiddags, efter 1½ døgn som stort set normal. 39.1 havde hun da jeg kom hjem fra arbejde i går aftes, og det synes jeg var sært. Jeg var også i tvivl, om det er i orden at have så høj feber når man er på penicilin? Ringede så til vagtlægen, bare for lige at høre, og han lød ikke synderligt bekymret. Men det er jo heller ikke hans barn, vel?

Nå, men vi kom alt for sent i seng som altid, og så vågnede Klara og ville over til mor, have noget at drikke, have en ren ble, tilbage i sin egen seng, ikke have noget at drikke, over til mor, tilbage, over til mor, tilbage over til mor tilbage over til drikke mor tilbage vand over ble – aaaarrrggh! Hver eneste gang jeg lige synes jeg var faldet i søvn, så var hun der. Men så fik jeg inderpladsen i dobbelt sengen og barnefaderen tog over, og så faldt jeg i søvn. Er dog virkelig realistisk som gammel mand i dag.

Har enormt mange planer for weekenden, synes jeg. Lørdag; rytmik og derefter svigerforældre – måske. Hvis de ikke kommer, så tager jeg ud og træner med sarah. Måske skal jeg også være den hemmelige gæst til det der Blog'n'beer lørdag aften på saxons… kunne godt se mig selv stå bag en søjle og udspionere morfar og Kontrolla og de andre.

Søndag tager vi op på mit arbejde og ser noget børneteater, sammen med Anna og Sara og mandag skal vi ind og se den nye Harry P. film.

Har hørt fra Vordingborg – de har udsat ansøgningsfristen til d. 13.12. Det kunne jeg jo egentlig godt have fortalt dem, at de nok blev nødt til… Må være svært at få ret mange kvalificerede ansøgere, når man kun slår sit ledige job op i lokalavisen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Nu også med følelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.