Nu også med følelsen

I dag kan min datter roligt kalde mig en gammel mand. Jeg ikke bare ligner en, jeg føler mig også som en. Og det har hun helt selv sørget for.

Hun fortsatte nemlig sin besynderlige skiften mellem frisk og sløj, og fik høj feber i går eftermiddags, efter 1½ døgn som stort set normal. 39.1 havde hun da jeg kom hjem fra arbejde i går aftes, og det synes jeg var sært. Jeg var også i tvivl, om det er i orden at have så høj feber når man er på penicilin? Ringede så til vagtlægen, bare for lige at høre, og han lød ikke synderligt bekymret. Men det er jo heller ikke hans barn, vel?

Nå, men vi kom alt for sent i seng som altid, og så vågnede Klara og ville over til mor, have noget at drikke, have en ren ble, tilbage i sin egen seng, ikke have noget at drikke, over til mor, tilbage, over til mor, tilbage over til mor tilbage over til drikke mor tilbage vand over ble – aaaarrrggh! Hver eneste gang jeg lige synes jeg var faldet i søvn, så var hun der. Men så fik jeg inderpladsen i dobbelt sengen og barnefaderen tog over, og så faldt jeg i søvn. Er dog virkelig realistisk som gammel mand i dag.

Har enormt mange planer for weekenden, synes jeg. Lørdag; rytmik og derefter svigerforældre – måske. Hvis de ikke kommer, så tager jeg ud og træner med sarah. Måske skal jeg også være den hemmelige gæst til det der Blog'n'beer lørdag aften på saxons… kunne godt se mig selv stå bag en søjle og udspionere morfar og Kontrolla og de andre.

Søndag tager vi op på mit arbejde og ser noget børneteater, sammen med Anna og Sara og mandag skal vi ind og se den nye Harry P. film.

Har hørt fra Vordingborg – de har udsat ansøgningsfristen til d. 13.12. Det kunne jeg jo egentlig godt have fortalt dem, at de nok blev nødt til… Må være svært at få ret mange kvalificerede ansøgere, når man kun slår sit ledige job op i lokalavisen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Nu også med følelsen

 1. Julie skriver:

  Jeg har tænkt over det Grith, men jeg fik ikke fat o en billet på arbejde, og nu er det jo lidt for sent næsten.

 2. Stine skriver:

  Øv hvor hun er hårdt ramt. Det må da snart have en ende.
  Her er verdens-situationen den omvendte…….. Datteren er den der ubetinget har det bedst!1 – dvs. vi andre er ved at drukne i kærlig omsorg og fyldte vandglas.
  Sidder lige og har rigtigt ondt af mig selv, og alverdens ørebørn. Har nu endelig fået stoppet mit flydende øre, hvor trommehinden sprang for 3 timer siden. Av Av.
  ( men når man selv har levet med dræn af flere omgange, vænner man sig desværre til det.)
  Håber at I alligevel får en god weekend.
  Og kaffen er sat over:o)

 3. tine skriver:

  Synes selv jeg fik en lille sejr den anden nat. jakob skreg og ville ned i min seng, men jeg gav mig ikke. Og det accepterede han skisme.
  (At han så selv kom gående ned i soveværelset 2 timer senere, snakker iv ikke om)
  God weekend..
  jeg skal til tøse-julefrokost om lidt …dejligt

 4. Grith Lygum skriver:

  Hva´sørnsen er den af, skal en læsehest som dig slet ikke ind og runde BogForum20O5?

 5. BROKRÔVEN skriver:

  Hva’ fanden, jeg troede Julie var en pige???
  Jeg trænger til kaffe…skoldhed mørkesort kaffe!

 6. fladt bare lige over din side da jeg hvor rundt og kigge lidt syndes bare det hvor lidt sjovt vi har bør der er lige gamle
  hygge malene

 7. Rie skriver:

  Synes Anden Mor er åååndssvag. Synes Vordingborg bare skulle ta’ at forstå at du er den bedste de kan ansætte. Synes Klara lyder nuttet når hun siger skøre ting…at kalde sin mor for en gammel mand er da helt skørt. Håber du har haft en GOD weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.