Nu uden barn

Et styk barn sendt afsted, tjek!

Og jeg tror rent faktisk, at hun godt forstod, hvad der foregik. I hvert fald lagde hun ud kl 06 i morges med at sige; over til morfar NU!! Så var vi i amagercenteret og købe nogen rosiner og nogen bananer til køreturen, og da de så endelig kom og hentede hende LØB hun nærmest ned af trappen, mens hun messede;

Mor skal ikke med, mor skal ikke med, mor går op igen, mor følger mig bare ned til bilen, så går mor op igen og tager jakken af og tager støvlerne af og går op i lejligheden igen, mor skal ikke med, KUN Klara. Og mette og ingrid og annelise skal over til morfar og mormor, mor kommer i morgen og henter mig med far – osv osv – kæften står ikke stille på det barn 2 sekunder ad gangen for tiden.

Jeg har selv droppet en del af mine planer. Jeg har købt mig noget god frokost og nu vil jeg sidde i den solstribe der vælter ind af 4. sals vinduet og varmer hele min sofa op. Og der vil jeg læse den nye roman af Marian Keyes, Vandmelonen, mens jeg spiser en af de ny guldbarre med mint-fyld. Og jeg vil ikke blive afbrudt. Og jeg skal ikke dele med nogen. Paradis.

PS – og jeg HAR ringet til min mor og nedlagt forbud mod nogen former for kontakt med fugle, det være sig levende og/eller døde. Heldigvis bor mine forældre uden for den der nye zone de har lavet pga døde ærø-ænder.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Kommentarer til Nu uden barn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.