Ny krimi af Julie Hastrup

Den 24.5. udkom den seneste krimi af Julie Hastrup. Jeg har læst den første og var rigtig godt underholdt, eller hvad man nu kalder det… det er jo ikke sådan hahaha underholdt, men du ved, den var godt skruet sammen. Jeg blev bange.

Siden jeg læste den første af hendes nu fire krimier er der så sket det, at jeg er holdt op med at læse krimier. Jeg magter simpelthen ikke mere død og ødelæggelse. Jeg er tilbage i chick lit bøgerne, og så supplerer jeg med ungdomsbøger. Og ja, der sniger sig da lidt død og ødelæggelse ind der også, med alle de zombier og vampyrer og apokalypser, men det er ligesom noget andet. Det er ikke så nært og realistisk. Endnu.

Nå. Men forlaget eller Julie Hastrup, jeg er ikke sikker på hvem, har sendt mig den her nye krimi. Og jeg er ikke spor i tvivl om, at den er rasende god. Folk står allerede i kø til den, oppe på biblioteket. Derfor skal den ikke bare ligge her og skræmme mig på den passive måde, den skal videre. Du kan vinde den.

Fortæl mig, hvad du er allermest bange for her i verden. Eller hvordan du overvandt en frygt? Eller whatever, bare skriv at du trænger til en ny krimi. Skriv en kommentar, og så trækker jeg lod på fredag!

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Give away, Sponsoreret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

16 Responses to Ny krimi af Julie Hastrup

 1. Lotte R. skriver:

  Heste. Utroligt store frygtelige dyr. Jeg rider så tit, jeg kan. Det hjælper ikke en skid på angsten, men det overbeviser mig selv om, at jeg bestemmer over den.

 2. Astrid Færch skriver:

  Jeg elsker krimier – jeg ville elsker at læse den bog!!

  Min største frygt…hmm…at blive helt alene i hele verden…tror jeg!

  Min næstestørste frygt…EDDERKOPPER! Jeg hader dem af hele mit hjerte 🙂

 3. Eva skriver:

  Jeg elskede krimier, men jeg har ikke læst nogen siden jeg er blevet gravid med min anden søn: jeg magtede heller ikke… Men baby er lige fyldt et år i sidste uge… Mon ikke det er på tide at læse en krimi igen??!!

 4. Clarke skriver:

  Så banalt, men ikke desto mindre så stor en frygt at jeg næsten ikke tør skrive den. Der må bare ikke ske mine små mennesker noget rigtig grimt!

 5. mette skriver:

  Min største frygt er egentlig ikke længere min største frygt, for det blev virkelighed for ikke så lang tid siden – jeg mistede min allerdejligste skønne 1½-årige søn.
  Nu frygter jeg vel mest at livet bliver ved med at gå videre…

  • thejulesrules skriver:

   Mette, det er også min største frygt. Hvor det gør mig ondt. Jeg kender dig ikke, men nu græder jeg lidt for dig.

   • Mette skriver:

    Tak Julie og tak for de andre søde kommentarer.
    Får nu lidt dårlig samvittighed, for det var bestemt ikke for at angle efter medlidenhed eller noget, at jeg skrev.
    Kram jeres børn en ekstra gang i aften <3

    • thejulesrules skriver:

     Det er ok Mette, jeg syntes slet ikke det lød som anglen! Jeg glemte at trække lod i fredags, men lad os følge folkestemningen og sige at du vandt bogen 🙂 send mig din adr på thejulesrules @ gmail.com

 6. Iben skriver:

  Jeg græder også lidt over Mettes kommentar, og krammer min egen søn på 1,5 år. Jeg køber selv bogen, og så synes jeg Mette skal have din sammen med tusind varme tanker, fordi det er så urimeligt at hun eller nogen anden skal opleve det, som jeg tror er alle mødres største og ofte nærmest unævnelige frygt.

 7. Alice M skriver:

  Åh jeg elsker krimier.

  Min største frygt? At tænderne falder ud…
  Ikke krig, død og ødelæggelse – men noget så banalt som at tænderne skvatter nu.

  Det handler mine mareridt om – en mund fuld af en blanding af blod og løse tænder..

 8. Anne Møller Hansen skriver:

  Er netop gået igang med Julie Hastrups første krimi – den tegner godt, så ville blive rigtig glad for at vinde den helt nye. Så er der nemlig underholdning til sommerferien 🙂 Jeg eeeelsker krimier (i modsætning til dig) så den vil få et rigtig godt hjem på min bogreol.

 9. Pollyanna skriver:

  Jeg elsker krimier og har altid gjort det. Jeg frygter allermest, hvad jeg tror enhver mor frygter allermest og aldrig burde opleve, hvad enten ens børn er 1½ eller 70! Mange tanker til dig, Mette!

 10. katrine skriver:

  Jeg kunne godt bruge en ny krimi.
  Efter jeg har fået børn skræmmer de mig meget mere de krimi’er, så jeg ligger med høj puls og tør næsten ikke at læse videre. Men alligevel gør jeg det. Jeg er nemlig ikke blevet træt af krimi endnu 😉

 11. Eva T skriver:

  Jeg er faktisk også gået i stå med krimier. Så jeg vil i stedet høre om du kan anbefale noget chick lit? Eller har du det i et andet indlæg?
  Tak for en god blog.
  Kh Eva

  • thejulesrules skriver:

   Hej Eva. Tak for rosen! Hvis du trykker på emneordene længere nede, her til højre, så er der et der hedder anmeldelser. Der ligger også mange om Chick lit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.