Nye billeder af Miss Vanløse

Så sover hun i sin vogn. Og i følge alle de kloge, er det nu den trætte mor også skal ligge og sove. Har prøvet.

Men hvem i alverden kan bare lægge sig og så sove på kommando, selv om man er træt? Især når man VED at i det øjebiik man rammer noget der ligner dyb søvn, bliver man flået op igen, af en alarm der hopper og danser og et barn som helt bestemt ikke skal sove mere! Jeg ved ikke med jer andre, men sådan er mit liv altså. Jeg gider ikke engang prøve mere. Babyer VED bare, hvornår du sætter dig til bords med din varme, lækre bøf – og så vågner de. Og de VED hvornår du tror, du lige skal lukke øjnene – og så vågner de! De VED også, hvornår du smækker benene op, trykker på play og gerne vil se en film – det vil de da heller ikke gå glip af!

Alle babyers motto er: du kan sove, når du bliver gammel! – Ikke at det gælder for dem selv, naturligvis. Agnes kan lystigt sove 4 timer i vognen, men kun hvis jeg holder mig vågen. Hvis jeg drister mig ned under dynen med alarmen, så vågner hun sjovt nok efter kun et kvarter.

Nå. Men så sidder man her. Og holder sig vågen for at ens barn kan sove. Og hvad er så mere nærliggende, end at flashe de nyeste billeder af vidunderet.

Her er et par af mine unger i sne:

den store

den lille

Og her er de nyeste af Agnes, dugfriske fra i dag. Som den opmærksomme læser kan se, så holder vi af farver herhjemme. Ikke noget med nogen douche cremefarvede hjem til os. Vi er sådan nogle med knald i låget og knald på kulørerne. Uden at det kammer over i 90´er farver på væggene, altså. Væggene er hvide, som baggrund for alt det andet.

Vesten har mormor strikket og buksen er en uldbuks fra katvigs efterår 2007 kollektion. Body fra Ejsikkelej.

agnes

agnes

agnesklara

Og her er et, hvor vidunderet matcher striber med sin far:

agnes og far

– og fordi alle skriver, at Agnes ligner Klara så meget, så har jeg nu opdateret og sat et billede ind af Klara – det er Klara i den hvide kjole med små røde blomster. Og ja, de ligner hinanden rigtig meget. Klara er nok et par uger ældre, på hendes billede, end Agnes er nu. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Nye billeder af Miss Vanløse

 1. morfar skriver:

  Børn er en plage?? 😀

 2. julie skriver:

  Okay Morfar – nu spørger jeg så alligevel – hvad sker der med dig, og dine mange pludselige kommentarer?? Jeg troede, vi var holdt op med den slags?

 3. Katja skriver:

  Dicte havde også det der gen med at vågne når man lige troede…… eller var det bare sovegenet hun manglede???
  Og hvor er den fed den puslepude – sådan en vil jeg have hvis nu jeg en dag skulle have brug for en igen.

 4. mille skriver:

  Hold kæft nogle dejlige unger du har…og smart tøj…tihi

 5. Nu synes jeg lige pludselig at Agnes ligner Klara helt vildt meget på det nederste billede. Den brede mund og blikket. Nøjs hvor er hun lækker. Og store vågne øjne… De er skønne begge to! Og jeg elsker alle farverne. Sort-hvid er bare so last year. Skal jeg vist lige ha’ gjort noget ved herhjemme.

 6. PassionPopsicle skriver:

  Please, Julie, må jeg ikke godt få dem? 😀 De er fandeme så lækre begge to.
  Åh, hvor skal jeg bare have Manden lokket til at gå i gang snart.

 7. Lone skriver:

  Ja ja…i samme øjblik man har solgt sin barnevogn og “vi skal ikke have flere” så lægger du den slags billeder ind….shame on you, Julie!
  Skønne unger – det må man sige.
  Kh
  Lone

 8. kriss skriver:

  kæft hvor hun ligner baby-klara på det sidste billede

 9. Mette skriver:

  Nååh de er skønne. Sikke nogle lækre kyssekinder Agnes har fået. Hende og Albert bliver sådan et sødt par: Agnes Æblekind & Albert Abehår 🙂

 10. Lisbeth skriver:

  NUIII Agnes ligner Klara da hun var bette – lækre tøser I har jer :o)
  Kh Lisbeth

 11. Sanne skriver:

  Ja, hold da op – det er jo virkelig to dråber vand, men de er lige smukke!
  Min unge var præcis lige sådan, alle sagde til mig hvorfor jeg dog ikke lagde mig når han sov. Fordi det foregik præcis som du beskriver, jeg nåede lige at ramme noget der lignede dyb søvn, som jeg brutalt blev revet ud af og måtte dingle bevidstløs rundt og oveni købet være halvsur, fordi det bare blev for meget. Så jeg kender også alt til logikken i at holde sig vågen, mens poden sover. De kære børn.
  Min teenage-søn holdt drukorgie i kælderen i fredags, under X-Faktor, hvilket han overhovedet ikke havde fået lov til. De havde smuglet masser af spriritus ind af bagindgangen. Jeg har aldrig i mit liv set så meget bræk og følt mig så skuffet – han har brudt vores tillid ud over alle grænser. Han selv var så døddrukken (14 år gammel) at vi frygtede for hans tilstand, så vi sad og vågede over ham det meste af natten. Dagen efter blev alle de unge sendt i kælderen med deres mega-tømmermænd for at gøre rent. Surt show, jeg rørte det ikke. Så jeg har været skiftevis rasende og tudefærdig hele weekenden, føler mig SÅ svigtet. Tror efterhånden på at teenagere virkelig er Guds straf for at vi ikke æder vores afkom. 😉
  kh.
  Sanne

 12. PassionPopsicle skriver:

  Det jeg ikke forstår, er hvordan så lille et barn kan have en så perfekt og nuttet lille bitte mund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.