Nye billeder af Miss Vanløse

Så sover hun i sin vogn. Og i følge alle de kloge, er det nu den trætte mor også skal ligge og sove. Har prøvet.

Men hvem i alverden kan bare lægge sig og så sove på kommando, selv om man er træt? Især når man VED at i det øjebiik man rammer noget der ligner dyb søvn, bliver man flået op igen, af en alarm der hopper og danser og et barn som helt bestemt ikke skal sove mere! Jeg ved ikke med jer andre, men sådan er mit liv altså. Jeg gider ikke engang prøve mere. Babyer VED bare, hvornår du sætter dig til bords med din varme, lækre bøf – og så vågner de. Og de VED hvornår du tror, du lige skal lukke øjnene – og så vågner de! De VED også, hvornår du smækker benene op, trykker på play og gerne vil se en film – det vil de da heller ikke gå glip af!

Alle babyers motto er: du kan sove, når du bliver gammel! – Ikke at det gælder for dem selv, naturligvis. Agnes kan lystigt sove 4 timer i vognen, men kun hvis jeg holder mig vågen. Hvis jeg drister mig ned under dynen med alarmen, så vågner hun sjovt nok efter kun et kvarter.

Nå. Men så sidder man her. Og holder sig vågen for at ens barn kan sove. Og hvad er så mere nærliggende, end at flashe de nyeste billeder af vidunderet.

Her er et par af mine unger i sne:

den store

den lille

Og her er de nyeste af Agnes, dugfriske fra i dag. Som den opmærksomme læser kan se, så holder vi af farver herhjemme. Ikke noget med nogen douche cremefarvede hjem til os. Vi er sådan nogle med knald i låget og knald på kulørerne. Uden at det kammer over i 90´er farver på væggene, altså. Væggene er hvide, som baggrund for alt det andet.

Vesten har mormor strikket og buksen er en uldbuks fra katvigs efterår 2007 kollektion. Body fra Ejsikkelej.

agnes

agnes

agnesklara

Og her er et, hvor vidunderet matcher striber med sin far:

agnes og far

– og fordi alle skriver, at Agnes ligner Klara så meget, så har jeg nu opdateret og sat et billede ind af Klara – det er Klara i den hvide kjole med små røde blomster. Og ja, de ligner hinanden rigtig meget. Klara er nok et par uger ældre, på hendes billede, end Agnes er nu. 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til Nye billeder af Miss Vanløse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.