Nyt år – ny vægt?

Så er det sådan man ved, at det nye år er startet:

– når alle reklamer der kommer ind af din dør indeholder cross-country-trænings-rædsels-maskiner, og en milliard forskellige light produkter og svedbånd og kogebøger med salat, skridttællere og sved transporterende elefanthuer og endda NUPO – halllååå venner, har I ikke læst det om, at det ikke virker i længden? Når I stopper, tager I det hele på igen, nu plus 20 kg. OG I ødelægger jeres organer, som ikke er bygget til at tåle så store udsving i vægten. Nupo er bare SÅ 1984!

– når samtlige dame- og ugeblade i hele januar består 80% af kure, motionsplaner, grøntsagsopskrifter og pilates øvelser (og de resterende 20% er vand)

Jeg der i mod – jeg går mod strømmen. Jeg har besluttet IKKE at tabe mig, for jeg har alligevel ikke råd til nyt tøj. Og så er det praktisk med naturligt fedt lag, når man bor i en minus 4 grader varm lejlighed. OG man får way færre rynker, når huden ligesom spiles ud indefra af det naturlige fedt. Det er derfor jeg ikke ligner en på 30. Endnu.

Ligner ikke en på 30, men føler mig efterhånden som en. Ved ikke om det er kulden, eller hvad, men jeg har sindsvagt ondt i knæene hele tiden. På sådan en gigt-måde. Og i fingerled og tåled. Og ankler. Overvejer at købe sådan nogen angora-uld knæbeskyttere og lange uldne underbenklæder. Fryyyyser og bliver IKKE holdt ordentlig varm at specialekæresten! En skændsel! Der har overhovedet ikke været noget uægteskabeligt samkvem i hele det her ÅR!!!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Nyt år – ny vægt?

 1. Mille skriver:

  Hej Julie,
  Beklager, men når du når over 40 kan end ikke 8 kg. fedt holde rynkerne væk.
  Men så har du også 10 gode år foran dig endnu – med godt varmende fedt og minus-rynker.

 2. Julie skriver:

  Hmm, men hvad så hvis man bare tager MERE på? Kan det så ikke udligne det??

 3. Mille skriver:

  Hey, hvad sker det lige for smartlog??
  Jeg har altså ikke skrevet den første kommenrat, selvom personen har ret*GG*

 4. Suzy Q skriver:

  Min veninder tager af princip 1/2 kg på per år – det holder rynkerne fra døren. Jeg sværger, hun er 34 og har ikke én. Det er som du siger: naturlig silicone, man blir spilet ud, indefra 🙂

 5. Marianne skriver:

  Næ, Mille, for det skrev jeg, men jeg har altså ikke skrevet dit navn…Mystisk for lige nu kan jeg se, at jeg “hedder” Lone. Det må have været det samme før, jeg har nok bare overset det.
  Desværre kommer der et punkt, hvor det IKKE hjælper at tage på – OK måske er rynkerne mindre end de ville have været. Til gengæld er dellerne så store, så de virker som KÆMPErynker på mave og baller

 6. Lone skriver:

  Besynderligt – jeg hedder “Marianne” men det er altså mig der er Lone. Kan det være sidste kommentator der kommer til at stå i navnefeltet?

 7. Julie skriver:

  Ja, smartlog laver rod i kommentarerne. Jeg kan se, at jeg nu står som marianne, nok fordi det var hende som sidst kommenterede? Husk at tjekke navnet før I sender!

 8. Suzy Q skriver:

  Juuuuuules, skriv noget! jeg har ikk noget liv, og vil læse om DIT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.