Great expectations

Uha, hvor litterært, Julie, jammen dog, hvor du starter ud i det nye år. Og så netop som jeg sidder og tænker over, om jeg overhovedet skal være bibliotekar.

Jeg vil gerne melde klart ud. Jeg har meget meget store forventninger til 2006. Meget.

Det er året, hvor jeg fylder 30. Og jeg vil gerne holde en fest i den anledning. En pænt stor en. Har allerede visse planer, som I nok skal høre mere om. Der er jo under et halvt år at planlægge i nu.

Det er året, hvor jeg VIL købe et hus. Jeg er træt til døden af livet på 4. sal og jeg kan mærke dybt i min inderste kvindelige kerne, hvordan det ville forlænge mit liv og højne min levestandard, med nogle flere elektriske hjælpemidler (naaarj, jeg mener ikke en dildo, I er de mest perverse læsere EVER! Tag jer dog sammen og tænk på noget andet for en gangs skyld!) – jeg snakker om opvaskemaskine, vaskesøjle, den slags. Fuld kælder, mansardtag, drivhus, karnapper, massive trægulve, pejs, en bruser der rent faktisk kommer vand ud af, varme i badeværelsesgulvet – de små ting der gør livet værd at leve. Ikke for mange trapper – kun mellem kælder og 1. sal – det giver sig selv.

Det er året, hvor jeg skal finde noget andet at leve af end deltid og supplerende dagpenge. Jeg vil have et rigtigt arbejde. Jeg vil gerne være bibliotekar, for det er jo ligesom det jeg ER. Men allerhelst vil jeg have noget jeg kan leve af. Noget jeg kan spare op til pension af. Noget, hvor jeg har fri når jeg kommer hjem, og ikke skal sendes på tvangskurser og søge nyt hele tiden. Jeg er god til formidling, især skriftligt. Jeg vil gerne skrive. Jeg vil også gerne snakke med en masse mennesker hver dag, gerne fremmede. Jeg er god til at holde styr på ting og til at finde lige det andre mangler. Jeg er god til at læse folks uudsagte behov. Jeg er god til at se en større sammenhæng og jeg bliver faktisk aldrig rigtig stresset. Er der nogen, der har noget i ærmet?

Det er året, hvor jeg synes, jeg skal giftes. Så er det sagt. Jeg bliver 30, vi har kendt hinanden i 4 år og har et barn. Vi køber nok hus. Jeg vil gerne slå fast med syvtommer søm, at vi hører sammen og bliver sammen. Vi har haft et hårdt og krævende år, men vi har lært meget om os selv og hinanden, og vi er her endnu. 3 års krisen er overlevet. Jeg vil gerne have den der følelse, den bekræftelse. Så frierier er velkomne – anyone?

Jeg kan godt selv se, at det ligesom er alle de store ting. Der hviler en tung byrde på skuldrene af år 2006. Men helt ærligt – er det så uoverkommeligt? Der findes ikke problemer, men udfordringer 2006! Mand dig op og lever varen! Den der har evnen, har pligten! Bare smøj ærmerne op, og kom i gang!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Great expectations

 1. Katja skriver:

  Kære Julie – jeg synes også at du skal giftes i år :))) Forresten jeg kan afsløre at hvis man googler på barbapapa og navn (tror jeg det var) så kommer din blog også op. Blev lidt overrasket – jeg var jo bare interesseret i at høre de “officielle” navne på de kære dyr, Dicte spørger jo sikker snart 🙂
  Knus og godt nytår
  Katja

 2. Lone skriver:

  Enig…til smukke Julie passer Converse altså bare som fod i handske. Laver MJ ikke støvler da???

 3. Julie skriver:

  Klart at MJ laver støvler. Men jeg er arbejdsløs (delvist) kvindemennesker – hvad regner I med? Start I endelig en velgørende indsamling, og jeg skal være den første til at købe de der petroleumsblå læderstøvler som MJ har. Hvis jeg kan presse mine fede bonske lægge ned i dem…

 4. Carina skriver:

  Sikke store forventninger.
  Jeg kan slet ikke hamle op med det, måske fordi jeg kun bliver 28 i år….
  Knus og godt nytår

 5. Lone skriver:

  Kunne være du skulle have været med mig ude og servere champagne (det er sgu mere min stil end leverpostej). Altså…..ikke på natklub, selvom det naturligvis ville løse et andet af dine “problemer”. Men jeg fik da 210 i timen…
  Forklaring – jeg er demonstratrice og serverede smagsprøver i Føtex, Svendborg. Der skal vel ikke mere end…10 søndage til et par støvler??

 6. Julie skriver:

  210 i timen?? er det standard løn for demonstratricer?? for jeg har da masser af fritid, med deltidsarbejde osv. Og jeg er jo smaddergod til at snakke med alle og smile!!

 7. Lone skriver:

  Ja, om søndagen altså. Der er det dobbelt takst. Og er man så heldig at blive sendt af Helvede til, så får man 3,10 pr km…..skattefrit!

 8. tine skriver:

  Altså vil bare sige, at jeg blev først gift efter at have kendt Johnny i 13 år. Så 4 år er jo det rene ingenting:-)
  Men ellers må jeg sige, at din “nytårstale” indeholder mere gejst end vores majestæts og statministerens til sammen.
  Håber at 2006 vil bringe hvad du ønsker.
  Godt nytår fra Tine

 9. kriss skriver:

  Søde Julie – se ud af vinduet! – hvad ser du ? – sne og sjap! – og kig så lige på billedet af “De sko Julie bruger lige nu” – den holder altså ikke. Få noget ordentligt fodtøj på!!!
  knus (ikke din mor)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.