Nyt fra Ærøskøbing Bibliotek

Jesus. De har GÅRDHAVE. Lige her udenfor mit lille vindue i et cellelignende værelse med internet, på Ærøskøbing bibliotek, er der en gårdhave, med høje mure omkring, 3 bænke med blåstribede puder og en lille springvand i midten, som klukker lystigt mens vandet falder ned over en kugle af keramik. Hellerup, go home! HER vil jeg arbejde. Gad vide om bygningerne er et gammelt kloster eller noget? Må finde de 1½ person der arbejder her og spørge.

Må også gå igen. Har efterladt mand, søster og sovende barn i klapvogn ude foran… Jeg skulle baaaaare liiiige ind og se det lokale bibliotek. Sværger, jeg havde slet ikke skænket det en tanke at de havde internet!

Nå, men solen skinner, jeg er rød som en krebs og lykkelig som en afslappet.. øhh – ja, sådan en som er på ferie. Klaras lykke overstråler alt. Hun falder om hver aften kl 20, efter en dag med fuld opmærksomhed og masser af oplevelser.

P.s. har over telefonen skaffet mig jobsamtale på mandag kl. 13! Meget spændende – I bliver de første der hører om det.

Knus fra sommerlandet!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Nyt fra Ærøskøbing Bibliotek

 1. Sarah skriver:

  Hej Julie
  Jeg vil bare lige fortælle, at jeg har fundet din blog (log?). Og tillykke med samtalen!
  Jeg har forresten et nyt chick lit tip til dig, mind mig lige om det, hvis jeg glemmer det til vi ses.
  Kh. Sarah

 2. Kristina skriver:

  Hej Julie
  Lyder rigtig hyggeligt, det der Ærøskøbing biblo.
  Fortsat god ferie
  knus
  Kristina

 3. Pernille skriver:

  Held og lykke med jobsamtalen 🙂 Mange hilsner Pernille

 4. Liza skriver:

  Held og lykke 🙂 Knus Liza

 5. carina skriver:

  Lyder spændende med jobsamtalen, glæder mig til at høre nyt.
  Dejligt at hele familien nyder at være sammen, der er så mange der river hovederne af hinanden når de endelig har tid til at være sammmen 😉
  Knus Carina

 6. tine skriver:

  glæder mig også til at høre om jobsamtalen. Fortsat god ferie
  mvh tine

 7. Mette skriver:

  Weeeeeee – you go for it, girl!
  Pøjpøj – og en lille venskablig spytklat over skulderen.
  Kærligst,
  Mette

 8. Kirsten Mogensen skriver:

  Kære Julie.. Velkommen hjem fra (en god?!) ferie. En ting jeg ikke forstår: Hvordan kunne du så hurtigt blive rød som en krebs. Jeg mener, da du skrev det, var det da stadig kun gråt og vådt? Krydser fingre for, at de på mandag slet ikke kan undgå at se, hvor stor en kapacitet du er 🙂

 9. Henriette skriver:

  *GG* Godt at du har fundet et bibliotek med Internet så vi kunne høre fra dig. Jeg har i øvrigt lige smidt dig et link med et job, håber det er værd at søge.
  Du må have en fortsat god ferie. Knuser fra Henriette

 10. Carina skriver:

  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Krydser lige fingre for dig her kl et.

 11. Peter Andersen skriver:

  Kloster, he he…….
  Nej du, det var en celle i en gammel arest, du sad i med din internetforbindelse!

 12. Ja, det fandt jeg også ud af, da jeg spurgte personalet. Men det giver stadig et meget idyllisk biblo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.