Nyt fra frk. Suresen


Nej, det går bedre i dag. Men jeg var godt nok muggen i går. Men vi kom da i Ikea og fik den reol og nogen kurve. Og vi var i babysam, den på Frederikssundsvej. Kedelig oplevelse, men vi fik da en NY madras 🙂 og en puslehynde.
Voksi-poserne blev vi ikke klogere på, for der var ingen betjening.
Vi har jo bestilt en kombivogn (læs tidligere indlæg), men man skal jo have noget at bære barnet op og ned i, når vi nu bor på 4. sal. Og kombivognen har ingen lift. En voksipose lød smart, men når jeg ser dem, og stopper en ned i den type vogn vi har købt, i div. forretninger, så synes jeg bare posen virker alt alt for voldsom og varm. Det stakkels barn vil jo komme til at ligge som i svøb, bare svøb af ulddyne. Og det er jo et sommerbarn.
Men hvad gør man så? Bære barnet op og ned i armene kan man vel i teorien godt, men hvad så med tasker og poser og indkøb? Eller hvis bebs sover efter trilleturen, så skal man have hende op i armene – vil hun så ikke vågne?

Hvis der er nogen der læser dette, som kender til voksiposer med sommerdyne og om de er væsentlig mindre "tunge" i det, end vintermodellerne, så må de meget gerne skrive.
Eller hvis der er nogen, der har forslag til alternative løsninger.

Nå, men solen skinner og min søster har tømmermænd og kommer lige om lidt. Så skal vi rydde op i skabene skal vi! 🙂 Det vil hun elske.
julie, 34+1

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.