Nyt projekt – børnEbøger.nu

I dag går der en ny blog i luften. Jeg har glædet mig til det og er spændt på, hvordan den bliver taget imod og hvordan den kommer til at udvikle sig. Jeg skriver nemlig med på den. BørnEbøger.nu, hedder den.

Det er to forlag der står bag den, men os der blogger er uafhængige og ulønnede, og vi vil skrive om alt det vi selv synes der skal skrives om, inden for emnet digitale udgivelser til børn, fra 0 til 8 år.

Jeg håber mange af jer, der læser med her også får glæde af den. Jeg har i hvert fald tit manglet sådan en side. I må meget gerne dele den, like den, kommentere og linke til den, så vi kan få en masse småbørnsforældre med derover. Og hvis nogen har spørgsmål eller ønsker til ting vi skal se nærmere på, så bare kom med dem.

BØRNeBØGER.nu

Hurra.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Nyt projekt – børnEbøger.nu

  1. Mette skriver:

    Fantastisk initiativ. Glæder mig til at følge den.
    Mette

  2. Marie-Louise skriver:

    Hvor spændende! Jeg skal klart læse med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.