Støttefest for Jambo Shule

Jeg er blevet bedt om at hjælpe med at reklamere for en god sag, og har valgt at sige ja.

Det drejer sig om en lille non-profit organisation der hedder Jambo Shule. De får ordet her:

“Jambo Shule er en lille non-profit organisation, der arbejder for at hjælpe forældreløse og udsatte børn i Kenya. Alle arbejder frivilligt både i Danmark og i Kenya. Derfor er vores administrationsomkostninger nærmest ikke-eksisterende. Vores mål er at hjælpe flest mulige børn. Det kan vi kun, hvis vi udvider vores organisation. Det er derfor vi har brug for din hjælp.

Et af vores mål er at blive godkendt hos SKAT. Det betyder, at vores sponsorer kan trække deres donationer fra i SKAT. SKAT kræver at vi har 300 betalende medlemmer, før vores sponsorer får lov til at trække donationer fra. 300 betalende medlemmer er rigtig mange for en lille organisation, uden det store PR budget. Vores organisation, og dermed vores vigtige budskab, er i fare for at blive oversvømmet i mediebilledet, fordi vi lever i en tid hvor der bliver samlet ind til stor set alt. Samtlige store nødhjælpsorganisationer kæmper om pladserne i de få opmærksomme øjeblikke omkring primetime reklame-blokkene.

Derfor kom vi på ideen til Fest300. Aftenens entré giver, udover adgang til alle festlighederne, også et års medlemskab af Jambo Shule. Festens tema bliver Late Night Bar. Det betyder afslappet stemning og underholdning af bl.a. Open Mike af diverse kunstnere som skuespiller Andreas Bo, komiker Lasse Rimmer, komiker Andreas Grau, nordisk mester i Story Slam Per Helge Sørensen, komiker Christian Fuhlendorff og komiker Sanne Søndergård.

Så kom og fest på Nørrebro Teater. Lørdag d. 12 maj kl. 21.00-02.00

Festen arrangeres af sceneproducent Nadja Kalnæs,teaterinstruktør Heinrich Christensen samt Jambo Shule. Vi er din garant for, at du får en mindeværdig aften, samtidigt med at du indgyder håb i små børn i et land langt fra din hverdag. Du er med til at ændre fremtiden for børn i Kenya.

…… Så hold din kæft, og kom og fest :-)”

http://www.youtube.com/watch?v=A84nmP93uW4

Billetter kan købes her. Og hvis du ikke har tid til at feste, men stadig gerne vil støtte, kan du melde dig ind her. Og sidst men ikke mindst, følg dem på Facebook her, og få de nyeste opdateringer om hvem der mere kommer til festen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.