…og ned igen!

Sådan kan det så gå, med folk. Har haft optur meget længe, synes jeg følte lidt blafrende liv derinde, to vellykkede scanninger – og nu har jeg så været overladt til mig selv nogle uger – og så er jeg helt nervøs igen. Kan saaagtens arbejde det op til hysteri også. Men skal heldigvis til jordemoder på torsdag.

Jeg mærkede altså liv på det her tidspunkt, da jeg ventede Klara. I dag er jeg 17+0, dvs. i 18. uge og så er det da ikke spor for meget at mærke liv, som andengangs gravid (nej, ikke andenRangs gravid… eller jo, måske hvis man betragter det ud fra hvor meget de har skåret ned på jm og læge besøg?)

Men jeg vidste det jo godt. Første graviditet var meget nemmere, fordi jeg var nyforelsket, ung og naiv og bare flød med oplevelsen. Denne gang kender jeg alle skrækhistorierne. Dem alle sammen. Og jeg er meget mere nervøs og tænker meget mere over, om det nu går som det skal. Øv.

Jeg er også sulten hele tiden nu, men lige meget hvad jeg spiser – så får jeg halsbrand. Superfedt. Nå, og nu bliver jeg nødt til at gå ud og spise noget, fordi jeg kom til at skrive om mad. Alletiders.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til …og ned igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.