Læser-service

Vil bare lige gøre opmærksom på en god film i aften. Hvis nu nogen er så heldige, som os, at de ikke har tv3 og derfor slipper for den der kedelige fodboldkamp, så kan I i stedet hygge jer med en god film på tv2.

Den hedder Forces of Nature, og er med Ben Affleck og Sandra Bullock. Blandt andre. Jeg faldt tilfældigt over den på vhs for, ja, det er vel snart mange år siden 5-6-7 år tror jeg? Og jeg synes, det er en meget undervurderet film. Der er ingen der har hørt om den, tror ikke den gik i biffen? Men den er så sød. Og sjov. og egentlig også utrolig smuk. Der er nogle meget smukke billeder i den og den er til tider sådan lidt specielt filmet. Her er handlingen_

To dage før sit bryllup skal Ben Holmes flyve fra New York til Georgia, hvor den store begivenhed skal finde sted. Men da flyet skal lette, flyver en måge ind i maskinen, og starten er tæt på at ende i en katastrofe. Under uheldet redder Ben sin sidekvinde Sarahs liv – og da alle andre fly bliver aflyst på grund af en orkan, lejer han en bil og begynder at køre sydpå sammen med Sarah, der også skal til Georgia hurtigst muligt.
Sarah er smuk, men også temmelig excentrisk. Alligevel begynder Ben at falde for hende under den lange biltur, og han kommer i tvivl om, hvor vidt det nu også er den rigtige kvinde, han har planlagt at blive gift med?

Lyder banalt, men den er altså god. Naturens kræfter spiller meget ind i den, og så har den verdens smukkeste, mest tudeværdige bryllups-slut-scene. SE den, eller føl dig udenfor i morgen! Nu, på tv2. NU! Blev der sagt. Hej hej. 

  

Soundtracket er også rigtig godt, faktisk.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Læser-service

 1. Dorte skriver:

  ja, den var faktisk overraskende god – og ikke en helt typisk amerikansk film slutning…lige hvad jeg trængte til efter familiebesøg i jylland og et par trætte unger som heldigvis var faldet i søvn……

 2. Lone skriver:

  Hmmmm….var tvangsindlagt til fodbold, men ih Guder, hvor var det da også for spændende. Mest fordi jeg så det sammen med 3årig der syntes at “der var alt for mange af de gule” 😉 jo…det ku han da have ret i.

 3. Pernille skriver:

  Den var faktisk rigtig god..

 4. carina skriver:

  Nu er jeg altså nød til at leje den for jeg tog self i biffen for at se HP5, dårligt valg tror jeg.

 5. Johanna skriver:

  Ser sjældent tv, men DEN så jeg og den var bare rigtig sød. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.