Og på syvende dagen skabte Gud rengøringshjælpen

Nårh ja, jeg skal da starte på arbejde i morgen. Ups. Har ikke forberedt noget. Skal man det?

Har brugt dagen på legeplads sammen med Klara og hendes veninde Sara. Og tog så hjem kl lidt i 15 for at mødes med min nye rengøringspige. Elsker rengøringspiger. De er effektive og alene det at de er i mit hjem og er effektive gør, at jeg ikke har det godt med at sidde stille, så jeg rydder op og vasker op, så de bedre kan komme til, og pludselig to timer senere er lejligheden som blæst og skinnende ren. Alle pengene værd, det kan jeg godt love jer. Min nye pige er 24, hedder Nanna og bor lige rundt om hjørnet. Den gamle hed Trine og er stukket af til Dubai.

Bagefter pakkede jeg Klara i klapvognen og spadserede i regnen hen til min moster på Chr.Havn, hvor vi fik dejlig aftensmad, og is med jordbær til dessert. Og så gik vi hjem igen. Bliver lidt misundelig på Klara, når hun ligger nede i den klapvogn, godt pakket ind i sin voksipose og med fleecetæpper og hele udstyret. Lun, tryg og hyggelig. Og så ligger hun og kigger på byens lys, mens mor triller afsted i små-regnen. Ikke noget at sige til, at hun hurtigt faldt i søvn på vej hjem.

Nu sidder jeg så og planlægger ruten i den nye bil i morgen, overvejer hvad jeg skal have på og at jeg nok bør gå i seng før midnat. Og hvordan i alverden jeg skal få tid til at komme ind i Carré og kigge på de nye forårsvarer, som de har sendt mig en venlig VIP mail om er kommet – hvordan gør man den slags, når man skal på arbejde i dagtimerne? Betyder det, at jeg skal vente helt til på LØRDAG??? Og vælte rundt derinde sammen med alle de andre lønslaver??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Kommentarer til Og på syvende dagen skabte Gud rengøringshjælpen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.