Og scanningen afslører….

Det blev… ja, hvad mon det blev? Vil vi virkelig gerne vide det? Skal vi vente med at fortælle det??

Nej, vi skal da ej! Det blev en PIGE. Eller bliver, hedder det vel nok. Meget livlig og meget travlt derinde, men umiskendeligt en pige. Jeg sidder her med close-up billeder af skamlæber og hele pivtøjet, så der er ikke noget at være i tvivl om.

Er vi glade for det så? Ja ja, det er vi da. Kristoffer og Klara har hele tiden helst villet have en pige mere. Sådan er de. Jeg? Hmm, ja, jeg havde jo egentlig overbevist mig selv om, at det nok var en dreng. Og jeg var også nået dertil, hvor jeg egentlig syntes det kunne være lidt sjovt med en af hver.

Men jo, klart jeg er glad for en pige. Sikke en masse sødt og lækkert tøj vi nu kan genbruge, og dejligt for Klara at hun får den lillesøster hun har snakket om i årevis nu. Og så må vi bare gå efter en dreng næste gang. Aii, næste gang??? Det sagde jeg bare ikke!

Har vi sat os fast på et navn så? Nej ikke rigtigt. Der er mange gode pigenavne, og det er svært at vælge når man ikke kender ungen. Men jeg tror vi ender med en Esther Sofie A. Måske.

Jeg fik ikke købt den ammepude i Edgar. 800 kr. mand! Jeg gik helt i stå og blev ubeslutsom og i tvivl og alt muligt. Jeg må give det tid. Men jeg fik købt en lille bitte hvid hue i øko uld, med et fint kantebånd. Og en lilla stribet dragt med katte på. Men faktisk bør jeg jo ikke købe mere, for vi har så meget i kælderen. Vil snart ned og sortere og se, hvad der kan genbruges til et vinterbarn. De har jo ikke samme alder og størrelse på samme årstid, så det er ikke det hele der kan bruges igen. 

Nu skal jeg bare slappe af resten af dagen. Understellet er godt nok ikke, hvad det har været, efter sådan en tur på cykel, gå-ben og med metro. Ondt i halebenet, øm i lænden og så strammer det i maven. Må hellere bare sidde her, med den nye Stieg Larsson, som PS er ret spændende. Nårh ja, og måske kan man netshoppe lidt. Bare en lille smule… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Og scanningen afslører….

 1. Marie skriver:

  Åååårh Julie!! Et lille pigebarn. Hvorfor sidder jeg her med tårer i øjnene? Nåhm, dejligt (også hvis det havde været en dreng…men du ved). Tillykke med…æhm, at det viste sig at være en girlie. Uiiii lyserødt.

 2. Irene - Aarhus skriver:

  TILLYKKE!!!!!
  Jeg er rigtig glad på jeres vegne, hvor er det dejligt.
  Årh en lille pige – ihhh…

 3. Irene skriver:

  Esther er sådan et pænt navn! Hvis jeg havde fået en pige var hun kommet til at hedde Esther eller Johanne. Tillykke og held og lykke!

 4. Tillykke med den lille pige 🙂 Sådan skal det da gøres. Girl power og håndtegn og alt muligt herfra. Yes mand! Er det ikke bare 100x mere konkret nu? Syntes selv det var meget lettere at glæde sig, og forestille sig det forestående når man kendte kønnet.
  De der øko ammepuder med speltskaller er rigtig gode. Er glad for min. De kan dog (af gode grunde) ikke vaskes når baby gylper på den, så man skal lige hælde skallerne ud og fryse dem ned (dræber bakterierne) og vaske betrækket engang imellem. Det har jeg vist tilgode. Visse vasse. Men den er meget let at forme efter kroppen, og man kan også bruge den til at babyen kan sidde mast ned midt i den mellem de to “arme” 🙂 Kan ikke huske hvor jeg købte min, men de har i hvert fald en lignende her:
  http://aniel.dk/ammepude_med_speltskaller-p-438.html
  Hvor de i øvrigt også har lækre tykke øko-uldstrømpebukser til vinter og alt muligt andet virkelig lækkert øko…hvis ikke du har været i butikken, så SKAL du 🙂

 5. Trine skriver:

  Årrrh så får du endnu en lille pige…
  Tillykke med det og held og lykke med resten af graviditeten…

 6. Rikke skriver:

  En pige?? Men det er jo en dreng! Ej, nu skal jeg nok stoppe =)
  Tillykke med det, Julie og Klara og Stoffer.

 7. Fruen skriver:

  Stort tillykke med den lille nye verdenspige i din mave … dejligt ;o)

 8. Moster Tulle skriver:

  Hvor skønt med en lille pige…..fuldstændig som det havde været, hvis det havde været en lille dreng 😉
  Får vi lov at se billeder?

 9. Sarah skriver:

  Tillykke, Julie!
  Knus

 10. Mette Ruskov Baecher skriver:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.