…Og vi har en vender….Ja, så er det officielt – Klar kan vende sig fra mave til ryg! Med vilje, og gentagne gange har hun gjort det de sidste tre dage, så den skulle være god nok?
Nu har vi så bare den situation, at hun ikke gider ligge på maven og vender sig med det samme… Men det ændrer sig vel igen, når hun kan krybe og række ud efter legetøj og den slags.
Kristoffer er igen i skole, så jeg prøver det alle andre gør hver dag: at mandsopdække et spædbarn alene. Det skulle jo kunne lade sig gøre 🙂 Men jeg er allerede sulten…
Vi skulle gerne nå at støvsuge hele hytten (alle 52 2m – wow!) i dag, klara og jeg, for i morgen kommer mødregruppen her, og de skal jo ikke tro vi er grise. Så skal jeg have ringet til kulturhuset og meldt os til det rytmikhold, som hele mødregruppen vil deltage i, inden det bliver optaget.
Klara er heldigvis i godt humør idag. Hun sov rigtig meget i nat. Fra ca. 19.30 til 02 og så videre i min seng til omkring 05 og igen til 07, hvor hun så stod op sammen med sin far og hyggede sig til han skulle afsted 8.30 Derefter sov hun videre sammen med mig til ca. 10. Så hun er ved at blive rigtig god til at sove. Især det lange stræk fra 19.30 til 02 er nyt for hende, for hun plejer aldrig at sove før efter 22 om aftenen.
Nu ligger hun bare og pludrer og er glad, selv om vi havde en scene tidligere, da det íkke passede damen at få strik trøje på. Først mente jeg det da var noget tidligt at være så modebevidst, for ja, farverne passede slet ikke sammen! Men så tænkte jeg, at det jo nok bare var fordi trøjen kradser, så vi fandt en anden og den var i orden.
Jeg tror også vi skal gå en tur, da det jo er så flot klart vejr udenfor. Desværre er det tætteste vi kommer på en skov Christianshavns vold eller christiania…men der er vel lidt træer der også?
Og lidt fjernsynsnarkoman er vi vel alle 🙂 i hvert fald er der nye afsnit af Venner i aften og det glæder jeg mig rigtig meget til.
Håber alle har en god dag. kh. Julie og Klara

Ps. så tror jeg, jeg vil købe ind og lave kalkungryde til aftensmad. Det er længe siden jeg har lavet ordentlig mad her i huset.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.