Klara Marie – nu på nettet


Jeg sidder her og hygger mig midt om natten. Barnet sover og stoffer er til fest, så det er helt rart med lidt alene-tid i fred og ro.

Jeg er ved at lave en hjemmeside til Klara, så vi kan vise hende frem for alle. Hun er jo temmelig fotogen… Hvis nogen skulle få lyst til en kigger, så er adressen http://www.sitecenter.dk/klaramarie/
Desværre er nogen af de bedste billeder ret uskarpe, fordi vores digital kamera er noget billigt møg, og så er de også lidt for store, fordi jeg ikke kan finde ud af at lave dem mindre. Men jeg skal nok lære det!

Sundhedsplejersken var her i dag, og det var en lidt blandet fornøjelse. Klara trives fint og fik stor ros, så det negative hun havde at sige galdt mig. Jeg skal hvile noget mere og slappe mere af, for at der ikke går koks i amningen. Det er gået fint indtil nu, men nogen af de ting jeg sagde, fik åbenbart hendes alarm klokker til at ringe. Så nu skal farmand gå tur med barn og vogn hver eftermiddag, mens jeg bliver hjemme og hviler/sover. Ellers mener hun jeg vil være kørt helt ned om en måned. Og det gider jeg jo ikke… man vil da gerne amme de første 4-6 måneder…

Nå, men det gode var jo, at Klara har det fint. Hun vejer 6000 g. og er 60 cm. så det var da nogen fine runde tal. Hun er 9 uger på mandag. Hun kan stadig vende sig og er virkelig god til at holde hovedet oppe. Så i dag har vi skruet kravlegården sammen, så vi har et sted at ligge hende, hvor der også kan være stimulerende legetøj og den slags.
Hun var heldigvis i godt humør og smilede og grinede til SP det bedste hun har lært.
De sidste 3 dage har hun sovet fra 22 til 05, hvilket var pragtfuldt, men fredag aften faldt hun først i søvn 23.30, så jeg er spændt på om hun så sover længere i morgen.

Vi har en aftale ved en zoneterapeut i morgen tidlig 9.15. Forhåbentlig kan hun hjælpe Klara til at slappe bedre af i kroppen og til at få det bedre med maven. Vi har ikke skrigeture mere, men det er tydeligt at Klara stadig er anspændt og har ondt af og til.
Jeg bemærkede også, at samme sted kan man få 1½ times massage for 500 kr. Det er da ret billigt og lyder lige som noget jeg kunne bruge…

Vi holder barnedåb d. 21.9. Al planlægningen er på plads. Vi holder i den by jeg kommer fra, for det er det hyggeligste og den eneste præst/kirke, som jeg har noget forhold til. Vi bliver kun 14, med Klara, så det er lige til at overskue. Jeg ville gerne have haft nogen venner med, men vi valgte kun den nærmeste familie, for at holde det på et overskueligt niveau.
Pludselig er jeg så blevet i tvivl om navnet. Klara Marie. Har jeg nu valgt det fordi stoffer og jeg synes, det er det aller aller fedeste? Eller er det fordi vi nu alligevel har brugt det så længe og fordi alle 4 bedsteforældre synes det er vidunderligt? Jeg er bare typen der reagerer enormt dårligt på pres, selv når det er helt fra min side indbildt pres…så hvis jeg tror de presser mig, så bliver jeg i tvivl om det nu er det jeg vil…
Hvis jeg skal have flere børn, så vil jeg i hvert fald holde navnet hemmelig indtil dåben, så jeg helt selv bestemmer. Jeg kunne jo også godt lide Aisha. Aisha Sofie. Eller bare sofie? Klara Sofie? Josephine? Anna? Signe?
Faktisk synes jeg mere hun ligner en Anna eller en Signe, med det runde hovede hun har… nå, I kan jo se på http://www.sitecenter.dk/klaramarie/
og sige, hvad I synes!
kh. Julie og Rumpenissen

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.