Ohhh ve, oh klage!

Selvmedlidenheds allert – læs ikke videre, hvis du ikke har en bred ryg og en spand til alle mine/dine tårer i nærheden.

Nå. Det er så VIRKELIG mandag i dag.
Hys barn HELE dagen. Hys hys hys. Alt sagt med pivestemme. Hun vil noget, hun får lov, så vil hun noget andet.
Og hvad fanden i hede hule helvede er det med mig og ovne?? Nej, jeg har ikke noget i ovnen, skulle jeg NOK hilse og sige, for nu er den nye ovn i den nye lejlighed OGSÅ gået helt død!
Hvor mange gange skal en kvinde flytte for at få en ovn der virker? Jeg kan ikke blive ved med at købe fast ejendom i hovedstadsområdet, udlukkende for at kunne tilberede ovnkartofler og ting i fad. Det er for dyr en løsning.
Havde kylling og fad med kartofler, hvidløg, aubergine, rødløg og gulerødder (med timian, groft salt og olivenolie, mmmm) stående i varmluftovn, og opvaskemaskinen kørte også. Så kommer stoffer og spøger om maden er færdig? Nej, den står da i ovnen, siger jeg lidt utålmodigt (underforstået DOHHH – kan du ikke SE det, nar?? Mænd altså!!) Og han siger så at ovnen da er slukket.
Det er den sørme også. Ikke med min gode vilje dog.
Ned i kælderen, tjekke alle sikringer osv, fik slukket tre gange for alt el i stuen og Klaras hys-niveau nåede nye højder, da der tredje gang kom sort skærm midt i Bjørne Brødre 2.
Så er gode dyr rådne, og vi ringer til stoffers far, som er til stor stor hjælp, især da han kommer med oplysningen om, at det måske er nogen ledninger der er brændt af/sammen/over inde i væggene.
Alletiders. Jeg elsker bare tanken om at hele lortet kan futte af omkring ørerne på mig, hvert øjeblik det skal være. Ser virkelig frem til dejlig og afslappet nats søvn, uden den mindste rynkede bekymring mejslet ind i panden.
I mit næste liv skal jeg simpelthen danne par med en håndværker. Jeg kan ikke holde det her ud et eneste sekund mere. Nogen, kom dog og RED mig!
Og så når jeg det her niveau, hvor alt er galt. ALT. Jeg er for fed, hvorfor kan vi ikke få den gamle lejlighed solgt, mit barn er for hys, min kæreste er ikke nok håndværker, jeg kan ikke finde ud af noget som helst, jeg er for fed, mit hår er ikke i orden, der er for mange uoverskuelige småproblemer, jeg er for fed, ovne brænder sammen bare jeg kigger på dem, der foregår elektriske ting og sager inde i mine vægge, jeg har ingen vinterstøvler ELLER penge – OG jeg er for fed!!
Og jeg kan ikke gå i seng, for så brænder hele huset ned.
Plus jeg er kommet til at læse en Stephen King roman, og det skal man BARE ikke gøre. Nu sidder jeg her og bare venter på de der møgunger der kommer ud af majsen og TAGER mig.
Men så behøver jeg da i det mindste ikke bekymre mig om resten længere.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Kommentarer til Ohhh ve, oh klage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.