Noget i ovnen

Dette er indlæg nr. 935 og hvis der kommer en kommentar, så er den kommentar nr. 3500! Hvem får æren? Har snart skrevet i 4 år, og så skal man sidde og høre alt det der om, hvor nyt et fænomen det er, som om det er noget helt mystisk. Har set Sille på tv to gange inden for det sidste døgn, og nu snakker singleton så også om sin kommende tv-karriere. Det er så nok der min grænse går. Artikler er fint, men tv er ikke for mig. Fik en mail fra tv2 for nogen uger siden, men takkede nej. Jeg ville simpelthen ikke kunne lide det og kristoffer ville rent faktisk dø. Han ville ophøre med at trække vejret. Eller, jeg ville i hvert fald aldrig mere få noget uægteskabeligt samvær.

Ovnen virker igen. Og opvaskemaskinen. Vi købte helt nye sikringer og prøvede at skifte dem en gang til, selv om vi også prøvede det i går. Håbet er jo som bekendt lysegrønt. Og sørme om det ikke virkede.
I morgen har jeg fri og Klara skal til tandlægen. Hyggeligt. I weekenden kommer mine forældre og min nye lillebror. Sådan en kan man få i en alder af 30 åbenbart. Altså, det er mine forældre der pludselig har fået en 16 årig knægt til aflastning hver 3. weekend og nu vil han helt vildt gerne med herover og møde os. Verden er et gennemført mærkeligt sted, jeg siger det bare. Hvis nogen var i tvivl.
Nårh ja, og så skal jeg på kursus via mit arbejde. I weblogs. 🙂
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Kommentarer til Noget i ovnen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.