Ønsk, og du skal få

Kender I det der facebook? Nå, men det er sådan en form for socialt forum på nettet, hvor du kan holde kontakten med en masse mennesker du kender og ikke rigtig kender.

Man kan bruge det til meget. Således er det lykkedes mig, via et opslag på min facebook profil, at skaffe mig en gratis flexa højseng til børneværelset. En kvinde som jeg kender fra dengang jeg var gravid med Klara og brugte netdoktors babyklub, havde en stående i kælderen, som hun bare gerne ville af med. I loooove it. Gratis ting styrer for vildt.

Derfor har vi været meget praktiske i weekenden, og nu er børneværelset mere færdigt end det var før. Sengen står der, Klara elsker den, Agnes har fået Klaras junior-vokse-seng sat i en ret vinkel ind under højsengen, og så er der lidt hule ved siden af.

Kristoffer stod op kl. 9 og kørte på eget initiativ i Ikea (han er meget lidt som de fleste mænd, også på det område, han elsker Ikea. Det er altid ham, der vil have alle mulige ekstra dimser fra køkkenafdelingen med hjem). I dag kom han tilbage med forlænger ledninger og lyskæder med LED lys og en helt ny madras der passer til Klaras nye seng. Og så satte han lyskæder op, og nu er der maks bordello-hygge i hulen under den høje seng.

Senere besøgte vi folk der netop har fået yndig baby. Kun en uge gammel. Og dejlig som hun er, på trods af hamskifte, øjenbetændelse og skaldethed. Jeg elsker bare babyer, det gør jeg altså. Skørt. Jeg vil have en til. Gad vide, om man kan ønske sig en via facebook?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

12 Responses to Ønsk, og du skal få

 1. Fab Annette skriver:

  Tillykke med sengen.
  Ja, nogle gange er facebook som feng shui… eller … man indretter sin drøm mentalt siger den højt og vupti, så lander ønsket foran en. Sån oplevede jeg det på et tidspunkt. Hver gang jeg havde ryddet entreen, så landende der nærmest en check til os – fra bedste, skat, en ny kunde… Et meget sjovt forsøg.
  Lige nu har jeg så overhovedet ikke ryddet op, men har til gengæld fundet min halvsøster og halvbror på facebook og aner ikke om jeg skal tage kontakt. Den entre den kan noget…

 2. julie skriver:

  Gud, er det entreen det kommer an på? Er det der, man skal stille sit pengetræ? Og rydde op? Ups, der er vist noget der skal ordnes så… selv om jeg synes faktisk, nu du siger det, at det har set væsentligt bedre ud på kontoen, siden vi sat skoskabe op derude og der ikke længere flyder ting på gulvet.

 3. Fab Annette skriver:

  -jeg siger dig – det ER ENTREEN! :-))

 4. julie skriver:

  Jeg flytter straks pengetræet. Det står også og sygner hen inde på børneværelset. Burde jeg i samme hug flytte den kinesiske vinkekat også?

 5. Julieumulie skriver:

  Jeg fik engang noget Liberty stof af en der hed Julie igennem facebook. Det var vildt sødt af hende. Det ku jeg vældig godt bruge der og vupti, så var det der! Har os fået en tlf. 2 faktisk. At de er døde er en anden sag!
  Annette jeg synes du skal kontakte dem. Det lyder ret spændende ed så nogle søskende!!!
  Lyder mega hyggeligt med høj seng, Kan godt savne min hems i børneværelset nogle gange selvom den ikk ret lang tid blev brugt til at sove i. Madrasser direkte på gulvet var så meget mere hipt!

 6. Takashimaya skriver:

  Jeg tror altså der er flere mænd end man lige regner med der elsker Ikea. Jeg hader det og min veninde hader det men begge vores mænd eeeeeeelsker Ikea.

 7. Uden Relevans skriver:

  Jeg er også glad for Ikea.

 8. Morten skriver:

  Det lyder da som noget jeg også skal til at prøve – så kan vi komme lidt væk fra det ‘brug og smid væk’ samfund som vi efterhånden har skabt.

 9. julie skriver:

  PRÆCIS, Morten, og jeg er ellers glad nok for at shoppe. Men jeg er ved at få kvalme af alt det forbrug. Jeg har skaffet mig en køjeseng, en bænk og en brugt kat via facebook. Og har skaffet mig af med et spisebord og 6 stole. Det er vejen frem.

 10. Fab Annette skriver:

  Julie – at du HAR en vinkekat er jo i sig selv fantastisk. Stil den, så den byder ordentligt velkommen ;-)… siger jeg, der egentlig ikke overhovedet tror på det overnaturlige i feng shui. Kun på overnaturlige entreer 😉
  Julieumulie – hmmmm spekulerer på om jeg skal tage kontakt… jeg ved ikke om de kender til min eksistens. Jeg selv har ikke haft kontakt med min far siden jeg var 3 år… og ønsker det heller ikke. Men det kan de jo ikke gøre for…. på den anden side vil det jo helt sikkert rive op i fortiden… den er svær. Og så bruger jeg bare tiden på at lure på deres profiler og læse op på mit tyske. For de bor begge i Tyskland og måske er de super dumme begge to. I don’t know.

 11. julie skriver:

  Ja, man tror jo det er løgn. Men jeg ryddede op i entreen og satte pengetræet derud. I går. I dag taler jeg i tlf med min mor, og så siger hun at jeg skal tjekke min netbank, for der er nok gået lidt lommepenge ind til USA turen. OMG det virker!

 12. Fab Annette skriver:

  Fantastisk! Jeg har lige fejet bladene (er de mon fra sidste år?) væk foran hoveddøren og planlægger nu at spille onsdagslotto. Jeg vil OOOS til USA!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.