Overskyet

Nå, men jeg tænker ingenting. Er jeg den eneste, der synes, det sker lidt for ofte? Jeg er virkelig træt og uinspireret. Det hjælper heller ikke med en meget lang arbejdsdag bestående af 3,5 times telefonvagt og derefter 3 timers udlånsvagt. Man er helt stegt i hjernen efter alle de spørgsmål.

Jeg er i gang med at sy en sky. Så den hos Lis, som har set den hos Julia, og sådan rejser inspirationen. Min sky er mindre og mere symmetrisk i formen. Ikke med vilje, men fordi jeg fik klippet forkert i stoffet først. Ret symptomatisk for den måde ting bliver til på, her i mit krea-rod. Og så er jeg for doven til at sy regndråber, så i stedet består dråberne af nogle fede udskårne akryl blomster jeg engang fik af Sidsel – du kan se dem her – og pludselig kom jeg til at købe for 300 kr. dråbeformede krystaller over internettet, og nu bliver den meget bling-bling. Men det bliver også magisk, når lyset rammer den. Den skal hænge oppe hos Klara, over den nye højseng. Jeg skal nok tage nogle billeder en dag, når den er færdig og solen skinner, hvis de to ting på nogen måde sker samtidig.

Ellers er der ikke så meget nyt. Agnes har opstartet en Hello Kitty fanklub, der ærligt talt fremstår en smule fascistisk, med armbind og hele svineriet. Medlemsskab er gratis (eller påtvunget, hvis du vil bo her), og jeg fornemmer at kulten allerede er voldsomt stor. Kan godt være hun er en fremtidig facistisk leder, for hun bryder sig tydeligvis heller ikke om fotodokumentation. Måske er det lidt a la fight club. Don´t mention hello kitty fight club.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Kommentarer til Overskyet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.