opfølgning på alle jeres gode råd :-)


Ja, jeg synes for en god ordens skyld lige, jeg vil følge op på det, når nu så mange har besværet sig med at skrive deres gode råd. Det er altid så rart, når folk nærer omsorg for en:-)

Jeg tager dem fra en ende af;
malo29 (marie-louise);
forslag: bortadoption
svar: er faktisk overvejet 🙂 Dog ikke til indremissionske grønlændere, men har ofte tænkt, at en sød (fnis) lille pige, med lyst hår og blå øjne, som Klara, må kunne indbringe en hel del på e-bay (online auktioner). De amerikanere vil jo give hvad som helst for sådan en som hende! Men risikoen for efterfølgende retssag og anklager om falsk varebetegnelse er simpelthen for stor. Og lets face it – jeg ville jo nok savne hende 🙂 – om dagen i hvert fald!

minni_muggi;
forslag; kristoffer går tur med klara, mens jeg sover
svar; ja, det har sp sjovt nok også foreslået 🙂 for 4 mdr. siden. Han gør det dog også meget ofte faktisk, eller sender mig ud og trøste-shoppe, mens han overtager. Men idag sagde han, at hvis jeg gik med hende, så ville han tage opvasken, og den bed jeg meget hurtigt på. Især fordi dele af opvasken stammer tilbage fra nytårsaften, eftersom vores køkkenvask er total-stoppet og opvask dermed er gjort til et projekt, jeg ikke har overskud til pt 🙁
2. forslag: kamillethe før sengelægning
2. svar: er også prøvet. Men er svært, fordi hun aldrig har villet tage en flaske. Hun er ved at lære det med glas, men er ikke så vild med the og der ender stadig mere på maven af hende, end i munden. Vi har også en tud-kop, men hun fatter simpelthen ikke det der med, at hun skal suge. Sidder bare og bider i den med gummerne.
Ellers tak for rosen om min skrivning – den varmer dejligt 🙂

pialar;
forslag; stoffer tager over om natten
svar: går ikke, for han hører hende ikke. Så jeg vågner først, og så kan det jo være ligemeget om jeg vækker ham, når jeg allerede er vågen. Og hvis hun ser ham og ikke det bryst hun forventer, så bliver hun rasende og skriger fuldstændig uhæmmet! Har vi prøvet.
forslag2: telefonbøger
svar2; der har været telefonbøger under hendes hovedgærde siden før jul, pga lidt snot
forslag3;ørelæge
svar3; ja, det tror jeg faktisk jeg vil prøve!! Fik ellers egen læge til at kigge i dem, da hun var til 5 mdr. undersøgelse d. 12.12., men hun sagde de var fine. Hun fnøs dog lidt af mit ønske om undersøgelsen, så hun tog det nok ikke så alvorligt. Vil finde en speciallæge! Så kan han/hun også lige kigge på den prop jeg har haft i øret siden jeg fløj til tyrkiet i 14 dage, tilbage i 1996… jeg hører faktisk ikke så godt på det øre…
forslag4; kamillethe
svar4; se under minni_muggi 🙂

joanmikkel (joan)
forslag: klara over i vores seng
svar: hun bor der jo nærmest allerede :-)) Jeg er bestemt ikke nogen hård type, slet ikke om natten. Det virker også rigtig tit, men nogen gange har det den modsatte effekt, fordi der er så dårlig plads (120cm) og så holder vi bare hinanden vågne – hende og jeg, altså. Kristoffer vågner ikke, om så barnet brøler ham lige ind i ørerne!!
forslag2: paradismos
svar2: hvad er det?? Vi har indtil videre prøvet følgende: hjemmelavet hirsegrød, pæremos, gulerods/kartoffelmos, hipp majsvælling, hipp glas med pære/æble mos, hipp glas med gulerods/kartofelmos (smagte som sæbe – føj!!), hipp glas med risgrød med frugt, bananmos med appelsin. Nu har jeg købt beauvais pulvergrød, som vi prøver i morgen. Jeg gider ikke stå og kokkerere, når hun spiser 4 teskefulde! Send gerne opskrift på majsvælling dog! Hvis den er så god, som Josefine siger, så er den da værd at prøve 🙂

bimse2002 (dorte) – afhandling med løsningsmodeller er velkommen!!! Er den lang, så benyt evt. min mail adr., der er under min profil 🙂

dat (kit) forslag; byttehandel med 7-årig og teenager svar; bare kom med dem! Seriøst! De forstår da i det mindste dansk?? Jeg ville tage dem med i biffen og så kunne vi spille ps2 resten af dagen og æde junk food til vi segner. Men de er nød til at sove på gulvet i stuen! Klaras plads i dobbeltsengen (der er en halvandenmands seng…) er nok ikke stor nok til to så store gutter 🙂 Og jeg tror Kristoffer ville synes, det var noget mærkeligt noget, og at nu var jeg gået for vidt i det med de internet-bekendtskaber!! :-))) forslag2: mere fast føde svar2: du har så evigt ret!! Men hvordan får man hende til det???? Hun sidder bare og nynner imens, så det flyver ud til alle sider!

ima (inge-merete) forslag: bytte med amalie svar: hmmm – ville nok være fjollet at bytte et problem ud med et andet 🙂 Selv om det jo faktisk tit ER nemmere med andre folks børn! Men er det ikke mest fordi, at man kan losse dem tilbage til deres egne forældre så snart de gør ansats til ballade?

eriksmor (nina) forslag: ørelæge svar: vil jeg prøve forslag2: mirakeldame svar2: hvorfor ikke… det er jo muligt det er sådan noget der skal til. Jeg tænker lidt på, at hun jo havde det der kolik-fis i sine unge dage og gik til zoneterapeut. Og vi havde jo et lidt langt presseforløb (45 min) og de kloge siger jo, at det godt kan have en negativ effekt. Og Klara virker tit som om hun slet ikke kan slappe af i kroppen. Hun ligger faktisk aldrig rigtig stille, kun når hun sover meget tungt. Det kan vel ikke skade at prøve det?

Det er også muligt, at det er tigerspring nr. 5 – de 26 uger – der er på banen. Men jeg tror også, som Kit, at noget rigtig mad ville gøre en stor forskel. Jeg må bare tage mig sammen, få ordnet det køkkenvask-afløb og træde i karakter og blive husmoderlig. Man må da kunne lave noget der frister damen. Ærtemos, avokadomos, hindbærmos, noget andet grød… Men på onsdag runder hun de 6 mdr. og så får jeg jo også et meget større spillerum, m.h.t. hvad hun må få. Har man hørt om nogen der sprang mos-fasen over og ammede lige til fingermads-fasen? Og vil det gøre hende til mælkedranker? For jeg kan lige så godt sige det – jeg nægter at amme til hun er 9!

kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.