Overhalet indenom

Ak ja, så blev ens datter mere fremme i skoene end en selv. Havde nu troet det ville vare mange år, før hun sådan overhalede mig med erfaring, men nej.

Hun er blevet friet til…Oscar Emil havde åbenbart savnet hende så meget i de her tre ugers ferie, at det altså udløste et frieri i børnehaven i går. Oscar E spurgte; Klara, vil du gifte dig med mig? Klara svarede; det kan jeg da godt. (og jeg kan lidt godt lide, at hun fik sit svar til at lyde som om hun gør ham en tjeneste…)

Og de ER søde. Han fjoller rundt og gør sig til foran hende, hurtigere, højere, længere end nogen anden, og hun fniser og ryster på hovedet og er sådan tsk tsk, Oscar altså!! Mænds og kvinders forhold i en nøddeskal.

Da vi var i sommerhus, plukkede hun en dag en buket blomster udenfor. En masse gule og en enkelt lilla. Så spørger hun mig, om jeg ved, hvorfor der bare er en lilla? Nej, siger jeg. Jo, siger hun, det er fordi det betyder at der bare er én hun elsker, og det er Oscar Emil. Vi sendte ham også et postkort, hvor hun skrev at hun savnede ham, og at når vi kom hjem, skulle de lege RIGTIG godt sammen.

Hans mor fortalte mig i går, at han var blevet så glad for det postkort, og havde tvunget alle til at læse det igen og igen. Og så har han sendt hende en spiderman invitation til fødselsdag. Dén er hun også rigtig glad for. Da hun fik den, sagde hun “ajj, mor, er det ikke sødt af ham?? Er han ikke bare sød, sådan at invitere mig til fest?? Han er bare så sød, ham Oscar E” Jo. Det er han.

Og sidst hun var hjemme hos ham og lege, havde han kysset hende. Nede i deres kælder. Det var hun dog ikke så imponeret af. Han er også pæn. Sådan en lille hvidhåret Emil fra Lønneberg type. Ikke nem at imponere.

Men det er altså skægt at se. Tænk, at ens lille barn kan blive så glad for et andet menneske. Det er da berigende.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Overhalet indenom

 1. Sanne skriver:

  Så nu er du gået i gang med at spare op til brullup! 😀

 2. julie skriver:

  Ja, man kan vel lige så godt… men det bliver ikke i den samme kirke som barnedåben 😀

 3. Takashimaya skriver:

  Ja, det er sødt sådan noget.
  Da jeg arbejdede på plejehjem var der også en mand og en dame som blev forelskede i hinanden og gik rundt hånd i hånd – på trods af at, de var så demente, at ingen af dem længere kunne huske at tale og hun var lidt inkontinent og han hele tiden lagde sit gebis alle mulige steder

 4. Malene Klejs skriver:

  Ja kærlighed mellem børn er ikke til at kimse af…det er dejligt at hun oplever et så godt venskab i så ung en alder.

 5. Lone skriver:

  Vores døtre, du! Eller også er den næste generations mænd ikke så bange for det der med at fri….. Jeg venter stadig, og Katrine har hele 2 (to!!!!) frierier bag sig, i en alder af 5 år. Meeeeen, det er nu Anders der er den udkårne – din beskrivelse af Klara og Oscar E lyder præcis som Katrine og Anders 😉 Sødt…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.