Pakkeangst. Er der tilskud fra Danmark?

Jeg sidder bare her og panikker. Jeg kan ikke tænke klart, jeg kan ikke koncentrere mig, jeg kan ikke trække vejret dybt ned i maven, så lad være med at sige, at det er det jeg skal. Sig det ikke! Jeg skal på toilettet. TI STILLE!

Jeg skal ansøge om visum. Er det det, de kalder ESTA? Og jeg skal pakke. Men hvad? Hvad skal man have med? Paraply? Sandaler. Tøj? Ja, noget tøj. Men hvad? Og er det rent? Hvad hvis det HELT rigtige tøj ikke er rent? Jeg skal på toilettet. Kan jeg overskue at sætte en vask over? Og hænge den op? Åh Gud, kan det nå at tørre???? Man skal ikke have håndklæde med, vel? Men det er jo ikke fine hoteller. Er der håndklæder på motel6.com? Skal man have strømper med? Sko, som man kan have strømper på i? Nej. Nej, det tror jeg ikke. Bukser. Mm, et par bukser måske. Jeg skal på toilettet. Og leggins. Og kjolerne. Måske er det smart med en uld undertrøje til at sove i, hvis der er det der rædsomme airconditionering på værelserne? Kan man overhovedet ringe hjem? Bliver det ikke helt skørt med dagene og timerne og det med linierne på langs? Jeg skal på toilettet. Toilet. Toilettaske?? Hvor ER den? Og er de små REN produkter nok? Hvad hvis mit hoved tørrer ud i USA? Har de creme dér? Jeg skal også ordne mine tæer, hvis nu jeg skal tage skoene af i lufthavnen. Skal man tage sine gamle, dumme underbukser med, så man kan smide dem ud når de er brugt, så man ikke skal slæbe på vasketøj? Eller skal man tage de gode med, der sidder godt og ikke irriterer en hele tiden? Er det dumt at købe en Nimbus2000 med fra Harry Potter World? Hvad hvis jeg dør? Hvad hvis jeg dør, med tør hud, i gamle underbukser, i det helt forkerte tøj. Og uden min familie? Hvad nu, hvis jeg dør, meget langt væk, helt alene? Eller hvis verden går af lave? Så kan jeg ikke engang bare gå hjem. Man kan ikke gå hjem fra USA. Økuller! Pakkeangst! Hvor er der chips????????

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Responses to Pakkeangst. Er der tilskud fra Danmark?

 1. Julie skriver:

  Nå. så er er ESTA da i det mindste gået igennem og godkendt. Så langt så godt. Næste hak på listen; find din toilettaske.
  Kan man købe TØJ i USA???? Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg OMG!
  Pre-pakkede kufferter! G E N I A L T! Geni-freaking-alt! Hvorfor er der ikke en eller anden hjemmegående husmor der har startet noget op i den niche? I stedet for alle de der net-børnetøjs butikker, som de alligevel ikke kan leve af?

 2. Julie skriver:

  Musefælde???????

 3. Husmoder skriver:

  Jeg har hørt at de også bruger tøj derovre, så mon ikke de sælger af det? Tag yndlingstøjet med, du bliver træt af de dumme trusser… ogøøhh… God tur! det bliver megakodylt fedt!

 4. Alice M skriver:

  Jeg boede på Motel6 i sommers – og jep, der er håndklæder. Mange 🙂
  Visum skal man ikke søge, men du skal lave en forhåndsansøgning hos ESTA. Det er IKKE et visum, men en forhåndsgodkendelse. VISUM søger man kun ved meget lange ophold..
  God tur.
  Ingen panik ;D

 5. Johanne skriver:

  Ren Produkterne er MEGET billigere herovre! Og det er faktisk lidt fodkoldt nu, saa et enkelt par stroemper til Niagra Falls er maaske en god ide.

 6. Pia Cullen skriver:

  Husk daajjjlige skisokker til flyveren, og lidt spiseligt. Mit bedste rejsetip 🙂 Varme tæer og mad. Det er bare så dejligt at kunne tage sine sko af, tage varme sokker på, og spise det medbragte. Javel, man får mad på de lange flyture, men får man nok??? I think not 🙂
  Det skal nok gå Julie. Men selvfølgelig har du pakkeangst, hvem ville ikke det? (mig, fordi jeg er for distræt og alligevel ved jeg glemmer halvdelen, men lad det nu ligge). Alt kan du købe derovre bedre og billigere. Og der er ikke nogen bedre måde at møde nye mennesker på, end at have glemt et eller andet 🙂

 7. Marie skriver:

  Ja…altså må lige starte med at sige at meget jo kan have ændret sig – men det er det mærkeligste hotel jeg nogensinde har boet på. Så mærkeligt at min kæreste faktisk skrev en lille sangtekst om det (har han aldrig gjort før eller siden – men hey, vi fik dog et andet rum da jeg midt om natten, panikslagen, gik ned og sagde: I think a mouse just ate my chocolate!!). Desværre så manden i lobbyen ikke overrasket ud. Aargh. Og lobbyen!! Lobbyen er helt fjollet. Neonlys og tv-apparater overalt. OVERALT. Men som sagt er det snart 10 år siden jeg boede der. Kan være kommet nye ejere. Blevet renoveret. Rengjort. Altmuligt. New York er fantastisk ligemeget hvad 🙂
  PS. husk sådan en omformer, du ved…altså hvis du skal have din mobil/glattejern/whatever med. De har andre stik og anden … æhm, strøm og det dér.

 8. julie skriver:

  Omformer er lånt af kollega, tjek!
  … en omformer kunne også være sådan en papkasse, a la steen fra steen og stoffer, som vi skrev “omformer” på, og så lokkede vi musene ind i den og omformede dem til chokolade?

 9. julie skriver:

  Må man overhovedet tage mad med i fly? Står de ikke og konfiskerer det? Eller er det kun vandflasker?

 10. Pia Cullen skriver:

  Du må faktisk også godt tage drikke med 🙂 bare du køber det EFTER du har været igennem sikkerhed. Jeg har haft bananer og boller med hver gang 🙂 Og en cola købt til dyre domme i lufthavn…alle pengene værd. Og noget andet, som jeg elsker at have med er sådan et stort uld slag. De har tæpper (noget kunst tis) på de lange ture, men det er bare SÅ dejligt at tage skisokker på, putte sig i sit slag, spise sit medbragte mad og se en fed film. Nyt flyturen, det er seriøst guds gave til småbørns mødre 😉 Ren wellness….

 11. julie skriver:

  Ja, det er faktisk også i hvert fald EN ting jeg ikke frygter! 9 timer, hvor jeg bare skal sidde på min flade og se film, læse dameblade, høre lydbøger, dagdrømme og blunde – no biggie!
  Har planlagt at medbringe strik-poncho som eneste overtøj. Den er nok også god i flyet.

 12. Mette skriver:

  Glæd dig over, at du ikke også panikker omkring flyveturen – jeg både pakke-panikker og flyve-panikker. Efter sidste tur derover på et hoppende fly, frygter jeg nu at sidde i 12 timer med flyvesyge. Uden lige at kunne komme af. Oh man!

 13. Marie skriver:

  Aaargh, du smitter mig!!
  Yes, visum = ESTA-siden.
  Vi dør ikke!!!!
  PS. husk musefælde til Carter-hotel!

 14. Charlotte skriver:

  Julie – du dør helt sikkert ikke!! Og du ved godt at man kan købe tøj i Amerika ikke??
  Og nej, sådan en Nimbus2000 lyder da som et oplagt køb!
  GO TUR OG GOD FORNØJELSE!

 15. Fab Annette skriver:

  Jeg inviterer gerne over til chips og andre godter…:-))
  Altså jeg er helt med på det der pakkeangst. Ville det ikke bare være meget nemmere, hvis nogen gad åbne en butik, med allerede pakkede kufferter:
  “Størrelse medium/large, 37 i sko, tør hud, 24 grader på destinationen, væk i ca. 14 dage… tak!”

 16. Pernille skriver:

  penge, pas og p-piller… så er du klar;)

 17. Takashimaya skriver:

  OK! Hvis jeg kan nå et par små råd: Tag en tom 1½ l flaske med ind i lufthavnen og fyld den op med dejlig dansk hanevand på toilettet. Så er du selvforsynende med vand på turen, hvilket altså er meget rart.
  Jeg tager altid varme skisokker med og halstørklæde med. Desuden rejser jeg i noget lidt komfy tøj så man kan krølle sig sammen. Jeg bliver let flysyg – især hvis jeg ikek har spist – så jeg tager som regel 2 sandwiches med til turen. Smart at have i baghånden hvis man ikke kan lide maden om bord på flyet.
  Når du så ER kommet derover, så vil det eneste problem være, at du har for meget bagage med og ALT for lidt plads i kufferten til alle de ting man bare må eje og som er SÅ meget billigere!
  Hav en rigtig god tur!

 18. Julie skriver:

  Tak for råd! Godt tip med vandflasken. Må man gerne have mad med igennem tjek ind?
  Sokker og tørklæde, tjek, er i håndbagagen!
  Hvad skal man købe? Hvad er det BEDSTE køb?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.