Pakkeangst. Er der tilskud fra Danmark?

Jeg sidder bare her og panikker. Jeg kan ikke tænke klart, jeg kan ikke koncentrere mig, jeg kan ikke trække vejret dybt ned i maven, så lad være med at sige, at det er det jeg skal. Sig det ikke! Jeg skal på toilettet. TI STILLE!

Jeg skal ansøge om visum. Er det det, de kalder ESTA? Og jeg skal pakke. Men hvad? Hvad skal man have med? Paraply? Sandaler. Tøj? Ja, noget tøj. Men hvad? Og er det rent? Hvad hvis det HELT rigtige tøj ikke er rent? Jeg skal på toilettet. Kan jeg overskue at sætte en vask over? Og hænge den op? Åh Gud, kan det nå at tørre???? Man skal ikke have håndklæde med, vel? Men det er jo ikke fine hoteller. Er der håndklæder på motel6.com? Skal man have strømper med? Sko, som man kan have strømper på i? Nej. Nej, det tror jeg ikke. Bukser. Mm, et par bukser måske. Jeg skal på toilettet. Og leggins. Og kjolerne. Måske er det smart med en uld undertrøje til at sove i, hvis der er det der rædsomme airconditionering på værelserne? Kan man overhovedet ringe hjem? Bliver det ikke helt skørt med dagene og timerne og det med linierne på langs? Jeg skal på toilettet. Toilet. Toilettaske?? Hvor ER den? Og er de små REN produkter nok? Hvad hvis mit hoved tørrer ud i USA? Har de creme dér? Jeg skal også ordne mine tæer, hvis nu jeg skal tage skoene af i lufthavnen. Skal man tage sine gamle, dumme underbukser med, så man kan smide dem ud når de er brugt, så man ikke skal slæbe på vasketøj? Eller skal man tage de gode med, der sidder godt og ikke irriterer en hele tiden? Er det dumt at købe en Nimbus2000 med fra Harry Potter World? Hvad hvis jeg dør? Hvad hvis jeg dør, med tør hud, i gamle underbukser, i det helt forkerte tøj. Og uden min familie? Hvad nu, hvis jeg dør, meget langt væk, helt alene? Eller hvis verden går af lave? Så kan jeg ikke engang bare gå hjem. Man kan ikke gå hjem fra USA. Økuller! Pakkeangst! Hvor er der chips????????

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

18 Kommentarer til Pakkeangst. Er der tilskud fra Danmark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.