Sidste chance for opmærksomhed

Jeg har besluttet at trække lod i aften. Min søster kommer og spiser sushi, og så gør vi det. Så hvis du skal nå at være med i lodtrækningen om en omgang opmærksomhed hos masSøren, så skynd dig at smide en kommentar HER.

Og når jeg kommer hjem fra USA, vil der være give aways med øko-uld-natdragt til børn, fancy smykkesæt af mini-hama perler og sikkert mere. Har det som om, jeg har glemt noget?

Nå, men nu regner det jo? Agnes er ellers hjemme i dag, og skulle hjælpe mig med at hente en pakke på posthuset. Og pakke min kuffert. Gad vide, om hun kan være i min kuffert…

Aha, kan hun godt… nej, det er nok et skråplan. Hun må hellere blive hjemme.

Jeg tror ellers, jeg er ved at have ret godt styr på det. Jeg har fået sat en vask over, så mine bedste bukser (dem fra Rappedikke, grå babyfløjl med lommer i Liberty print) kan blive rene og komme med. Jeg har købt nogle rigtig lækre cashmere strømper, som jeg kan tage på i flyet. Jeg har lånt et USA stik så jeg kan bruge mine elektriske ting. Skal ellers love for, at man har fået nogle ledninger der skal med, på sådan en tur. Kamera oplader og kabel til overførsel af billeder, mobil oplader, pc oplader, mp3 afspiller oplader og kabel til overførsel af nye lydbøger lagt ind på pc´en. Ens kuffert ligner jo noget fra en elektronikforretning.

Toppe, leggins, kjoler, tunika, en lun trøje, strik poncho på ved afgang, et par lukkede sko, et par helt nye letvægts sandaler fra Clarks, et par lange bukser, to par halvlange. 

Kan man godt tage lidt vaskepulver med i en pose? Eller bliver man stoppet i tolden for den slags? Og mistænkeliggjort? For jeg synes, det var grænseoverskridende nok at skulle svare på de sære spørgsmål i ESTA ansøgningen! Er du nazist? Har du haft noget at gøre med holocaust? Øh nej, ikke ret meget, eftersom jeg netop har oplyst jer om, at jeg er født i 1976 – og hvis jeg havde, ville jeg så ikke lyve omkring det? Hvor mange svarer ja på de spørgsmål??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sidste chance for opmærksomhed

  1. Sanja skriver:

    Åh, søde Julie, det skal nok gå godt altsammen!
    Jeg har også (flere gange) haft panik over at have en pose med fodsalt i kufferten (altså sådan noget hældt fra en bøtte over i en almindelig frostpose, ik), men der har aldrig været problemer med det. Ellers kan man købe ALT i USA, det er dér alt er opfundet, vidste du ikke det?
    Og undersøg lige om du mon ikke må have to kufferter med, det plejer ikke at være nok for amerikanerne med én, så der er tit andre regler for flyvninger over Atlanten. Da jeg var i USA blev min snottede rullekuffert i hvert fald suppleret med en stor kasse med indkøb på vejen hjem 🙂

  2. julie skriver:

    Jo, man må sikkert godt have mere med trans-atlantisk. Men vi skal jo flyve så meget indenrigs også, at vi er nødt til at rette os efter de krav. Så 20 kg. og en gigantisk håndbagage, er hvad jeg har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.