Sidste chance for opmærksomhed

Jeg har besluttet at trække lod i aften. Min søster kommer og spiser sushi, og så gør vi det. Så hvis du skal nå at være med i lodtrækningen om en omgang opmærksomhed hos masSøren, så skynd dig at smide en kommentar HER.

Og når jeg kommer hjem fra USA, vil der være give aways med øko-uld-natdragt til børn, fancy smykkesæt af mini-hama perler og sikkert mere. Har det som om, jeg har glemt noget?

Nå, men nu regner det jo? Agnes er ellers hjemme i dag, og skulle hjælpe mig med at hente en pakke på posthuset. Og pakke min kuffert. Gad vide, om hun kan være i min kuffert…

Aha, kan hun godt… nej, det er nok et skråplan. Hun må hellere blive hjemme.

Jeg tror ellers, jeg er ved at have ret godt styr på det. Jeg har fået sat en vask over, så mine bedste bukser (dem fra Rappedikke, grå babyfløjl med lommer i Liberty print) kan blive rene og komme med. Jeg har købt nogle rigtig lækre cashmere strømper, som jeg kan tage på i flyet. Jeg har lånt et USA stik så jeg kan bruge mine elektriske ting. Skal ellers love for, at man har fået nogle ledninger der skal med, på sådan en tur. Kamera oplader og kabel til overførsel af billeder, mobil oplader, pc oplader, mp3 afspiller oplader og kabel til overførsel af nye lydbøger lagt ind på pc´en. Ens kuffert ligner jo noget fra en elektronikforretning.

Toppe, leggins, kjoler, tunika, en lun trøje, strik poncho på ved afgang, et par lukkede sko, et par helt nye letvægts sandaler fra Clarks, et par lange bukser, to par halvlange. 

Kan man godt tage lidt vaskepulver med i en pose? Eller bliver man stoppet i tolden for den slags? Og mistænkeliggjort? For jeg synes, det var grænseoverskridende nok at skulle svare på de sære spørgsmål i ESTA ansøgningen! Er du nazist? Har du haft noget at gøre med holocaust? Øh nej, ikke ret meget, eftersom jeg netop har oplyst jer om, at jeg er født i 1976 – og hvis jeg havde, ville jeg så ikke lyve omkring det? Hvor mange svarer ja på de spørgsmål??

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Sidste chance for opmærksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.