Perfekt dag

Vågnede i bragende solskin kl. – hold fast nu – halv TI! Medregnet sommertid and all, så var kl. 9.30 og mit barn havde ikke vækket mig! Selv uden sommertid er det da uhørt at få lov til at sove til 8.30 på en søndag! Har jeg nævnt at jeg elsker det barn?

Stod op, tog bad, drønede til lagersalg i Børnekompagniet på Jernbane Allé. Købte baggy cowboybuks, stribede yndige shorts, en rød kjole og en blå kjole med tyl, til Klara, alt for 250 kr. Den blå kjole alene kostede 500 kr. før. Har jeg nævnt at jeg elsker lagersalg?
Fulgtes med Maya hjem og snakkede i solen – som jeg elsker – solen OG Maya, og lidt senere kom Tony og Erik, og tog Stoffer og Klara med i Zoo. Det gav mig godt 2 timer alene. Har jeg nævnt at jeg elsker alenetid? Og Zoo!
Så ankom Maria, vi kørte til metro station og samlede Anders op, og så kørte vi til Ordrupgaard og så Michael Kvium udstilling. Det var pænt alt sammen, men jeg har det nok lidt med kunst, som jeg også har det med børneteater… vi kan godt sameksistere, men jeg kan bare ikke rigtig tage det alvorligt. Til gengæld gik vi lidt tur i skoven bagefter og så årets første anemone, og DET er alvorlige sager!
Så kørte vi til Nørrebro og spiste på Saxons. Lammeskank braiseret med marsala, med safran couscous og chilichutney. Nammenam, det smagte alt for godt. Vi kunne alle trille derfra.
Anders tog bussen hjem til amar og Maria tog med mig hjem og drak en kop kaffe.
Hjemme var mænd og børn returneret, hvilket havde sat sit præg på min boligindretning. Mænd giver børn friere tøjler, det er et faktum. Jeg satte en stopper for den fest, da ungerne begyndte at hoppe i min seng, med hver en krukke nivea test-creme i hænderne. Nok hoppe, men uden mors produkter! Var dog alligevel fremgang i forhold til sidst de to hoppede i min seng, hvor de gjorde det iført hvert et par marc jacobs. Erik i de grønne sandaler og Klara i de blå pumps. 
De unger har god smag, det fornægter sig ikke.
De har også humor. Da de sad i bilen på vej til Zoo proklamerede Klara pludselig ud i bilen; "nogen gange går min far i kjoler…" – det har han så brugt resten af dagen på at dementere over for Tony.
I morgen er det all work no action, men jeg håber på en tur til stranden i min frokostpause. Når nu solen skal skinne sådan.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Perfekt dag

 1. Lone skriver:

  Perfekt dag! Intet mindre….

 2. Mariahønen skriver:

  Det lyder bare som om du har haft en superskøn dag – dem skal man sætte pris på.

 3. tine skriver:

  Herligt med sådan en søndag hvor man vågner af sig selv. Godt selskab, god mad og solen skinner, hvad mere kan man forlange? …

 4. Maya Åstrup skriver:

  Jeg elsker også dig! (og solen) 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.