Photoshoot (autocorrect vil skrive photoshoppet… we wish)

Nå, men jeg ved ikke hvad du laver om mandagen? Smører madpakker og skovler sne, eller noget i den stil?
Jeg står så op og sender familien i svømmehallen. Vi har vinterferie. Og jeg kunne helt ærligt ikke overskue konsekvenserne af at have dem i hjemmet samtidig med make up artist og fotograf. Og så ventede jeg. Jeg vaskede håret i går aftes, hvis du sidder og spekulerer over den lille cliffhanger. Og jeg kunne ikke spise noget overhovedet. Og så kom de.
De var virkelig rigtig søde, og vi grinte meget. Især da fotografen ligesom fik bakket sig selv op i et hjørne. Det ER bare ikke et alt for damerne hjem, det her.

20130211-150352.jpg

Da jeg tog det der billede af hende, tog hun det her af mig… Ikke et ondt ord om min iPhone, men hun har noget andet udstyr, ikke? Hun hedder Mew og du kan finde hende her, hvis du vil have en virkelig sød dame til at komme og skræmme livet af dig eller dine børn med en telelinse.

20130211-150506.jpg
Men det skræmte ikke hende at blive fotograferet, i samme grad som det skræmmer mig. Så hun blev ved. Og vi flyttede rundt på sofaen og stylisten sprang ind fra højre og flyttede rundt på mit hår.

20130211-150638.jpg
Så dér har vi mig. I al min hobbitagtige magt og vælde. Ikke alene har stylisten taget magten over mit hår, vi har også byttet cardigan. Det er sådan den slags foregår.

Lige nu overvejer jeg mest af alt, hvor mange af de ting der står oven på reolen, jeg måske lige så godt kan smide ud. Seriøst, jeg vidste ikke det der påskeæg stadig lå der!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget . Bogmærk permalinket.

18 Responses to Photoshoot (autocorrect vil skrive photoshoppet… we wish)

 1. Jette skriver:

  Det lyder som en underholdende formiddag. Langt mere underholdende end min, da jeg bare har været på arbejdet.

  I hvilken anledning blev du fotograferet?

 2. Pollyanna skriver:

  Du ser godt ud, præcist sådan som jeg forestiller mig en af mine yndlingsbloggere ser ud 😉

 3. Pia skriver:

  Wow… pænt lex der…jøsses da….

 4. Kian skriver:

  Wow – du ligner en million!
  Glæder mig til at se artikel og billeder i bladet. Og ja – tag billeder, så opdager man alle de mærkerlige ting man har liggende rundt omkring og som man aldrig lægger mærke til i virkeligheden 😉

 5. Louise/maminka skriver:

  Du ser da godt ud – jeg glæder mig til at læse artiklen. I øvrigt mega sejt at være fotograf og hedde Mew. Kan ikke forklare hvorfor. Lyder bare lidt sejere end at være en kommunedame og hedde Louise.

 6. Mew skriver:

  Lækkert at få at vide det lyder sejt. For det meste synes folk bare det er mærkeligt, og ved ikke om jeg er en hun eller han. Det er bare et kaldenavn fra jeg var barn (længe før bandet, suk)
  Det betyder ‘miav’ på amerikansk og ‘måge’ på hollandsk.

  Der er nu knap så meget rock’n’roll med to ble-børn på sidelinien 🙂

 7. Louise/maminka skriver:

  Tak for svar, Mew. I lige netop livet med småbørn vil jeg faktisk tro, det er en fordel at hedde noget sejt. Så kan man, når det bliver alt for nede på på jorden, drømme sig lidt væk, fordi ens navn lægger op til, at man (også) er skabt til noget vildere end bleskift. Her på 4. dagen med sygt barn, vil jeg kraftigt overveje et navneskift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.