Pip

Helt skør uge. Har så mange aftaler og morer mig døgnet rundt.

Var hjemme med Klara mandag, fordi ørerne skaber sig igen. Tog uanmeldt til vores fantastiske ørelæge på chr.havn – som genkendte Klara og kaldte hende ved navn, selv om det er et år siden vi sidst var der! Og som tog os ind efter et kvarters venten, selv om vi ikke havde en tid. Og som konstaterede at der igen er væske og undertryk på begge ører – og at det ene resterende dræn er på vej ud. Hååååååber sådan at hun kan klare sig uden frem over.
Tirsdag var jeg til temadag med noget arbejdsrelateret. Om børn og spørgsmål og biblioteker og hvad vi vil og hvad vi kan og hvad folk regner med. Elsker bare den slags ny inspiration og faglighed og input og netværk. Kommer altid i tanke om, hvor meget jeg elsker mit job, hvor meget jeg brænder for det og at det rent faktisk er mit VALG. Det er ikke bare noget jeg laver, det er noget jeg er. Noget jeg mener alvorligt. Noget jeg tror på.
Om aftenen kom Marie og det var sjovt, for hun er min tvilling. Vi har samme fødselsdag og samme humor og samme meninger. Hun hjalp mig med at skrive to historier, som jeg laver et seperat indlæg om senere.
Onsdag havde jeg fri og var ved optiker og fik efterset briller. Havde på forhånd følelsen af, at jeg godt kunne tænke mig nogen nye nogen, og blev kun mere sikker på det, da optiker damen sagde at jeg købte dem her i år 2000. Og jeg troede kun de var 3-4 år gamle. Men det er så snart 7. OG der er en ridse i det ene glas. Det holder da bare ikke. Så jeg har prøvet 100 forskellige dernede og indsnævrede det så til 4 par som jeg fik med hjem på prøve. Skal beslutte mig inden lørdag. Har et par Prada, et par MiuMiu og to par fra et nyt norsk mærke der hedder Moods of Norway. De laver eftersigende også tøj. Nogen der kender det?
Senere var jeg ved lægen med Klara og hun fik sin 3 års undersøgelse. Måske også på tide, når hun nu er 3 og et halvt. Bedre sent end aldrig, og hun var jo helt efter bogen. 
Senere endnu fik jeg besøg af Karin, som reiki healede mig. Freaky oplevelse, men jeg mærker rent faktisk en effekt, nu, mens jeg sidder her og er afslappet og træt i min sofa. Mine skuldre sidder mindst 10 cm længere nede end før. Jeg kan mærke afbalanceringen. Som om der er noget der har sluppet.
I morgen skal jeg igen på kursus. Denne gang en temadag om årets nye børnelitteratur. Så det ender med at jeg kun er på arbejde fredag i denne uge, og det føles næsten som om jeg har haft ferie. Bagefter skal jeg hjælpe min søster med at køre en støvsuger ud i den nye lejlighed som de har fået. På søndag skal vi flytte for dem. Og hun siger, at når vi har kørt støvsugeren derud og gjort lidt rent, så kan vi jo måske spise lidt su su sushi. Måske.
Lørdag er der julefrokost i Rytmikfraktionen, med mænd og børn. Årets sociale begivenhed. Glæder mig mere end ord kan udtrykke. 
Godnat. Er ked af at jeg ikke kan nå at skrive de to historier ind, men gør det i morgen aften. Er noget med, at min datter fik en nisse med hjem fra børnehave og så skulle vi skrive en lille historie om, hvad den oplevede hjemme hos Klara. Gav mig myrekryb. Og fik mig til at skrive to historier. Den politisk korrekte der kom i bogen og den ætsende sarkastiske, som kun bloggen kan tåle. Glæd jer.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Pip

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.