Planer for weekenden?

Måske er der nogen, der har nogle spændende planer?

Ja, jeg skal jo bare være hjemme. Alene. Med børn. For anden weekend i træk.

Men der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Således har jeg denne weekend kun et barn, for den store tager ned til sin Farmor.

Og jeg har fået en aftale med en gammel veninde, eller altså, hun er yngre end mig, teknisk set, men vi lærte hinanden at kende for snart 7 år siden. Pga det der gravid-hejs.

Så, medmindre hun har glemt det, så tager vi ind til det årlige kunsthåndværker marked på lørdag. Jeg glæder mig, for jeg elsker det. Elsker! Og i år tager jeg flere kontanter med, så jeg kan få de ting jeg virkelig har brug for. Sidste år blev det jo kun til en enkelt kop.

Og noget andet der er virkelig heldigt er, at min dygtige blog-illustrator Pia Olsen holder udsalg på sin tegnestue! Man kan altså møde Pia, man kan se de hellige haller, om man så må sige og man kan for en helt fornuftig pris tilegne sig sit eget unikke værk. Og jeg synes, man skal skynde sig at gøre det. Pia er gravid jo, hun føder om lidt. Tænk hvis hun får sådan en som Klara… så går der laaaang tid før man kan købe noget fra hende igen 😀 (undskyld Pia – det passer naturligvis ikke. Man kan sagtens have en karriere og et spædbarn samtidig. Sagtens. Har jeg hørt).

Pia siger: Da der skal tyndes ud i sagerne på min tegnestue, inden jeg går på barsel, holder jeg åben tegnestue lørdag d. 15. og søndag d. 16. august fra klokken 10.30 – 16.30. Her vil alt fra mit netgalleri være til salg og derudover plakater, gamle skitser, postkort og anden sorteringsbilleder fra netgalleriet til billige priser. Adressen er Nørregade 45 B 3. sal, 1165 Kbh K.

Og et selvportræt der fint illustrerer tingenes tilstand:

 pia

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Planer for weekenden?

 1. Mette B. skriver:

  Jeg skal også tjekke det kunsthåndværkermarked ud. Og tak for tippet. Tror også snildt, at jeg kunne finde på at kikke forbi Pia O. og se, om der var en fin streg til at blive rammet ind – til det lille hjem!

 2. Nina skriver:

  Du kan tro jeg ikke har glemt det! Kørte endda forbi et skilt hvor der stor ‘Alt tøj 30%’ på vej hjem fra arbejde fordi jeg vil være forbrugsklar på lørdag. Agnes bluse må dog nok lade vente lidt på sig, for der er kommet en musearm på tværs af strikkepindende. Glæder mig til at se dig!

 3. Christina skriver:

  Om jeg kunne tænke mig at bo i KBH? Jo tak.. det er simpelthen nogle dejlige tegninger.. man bliver lidt glad i låget af det.. noget mere af det til mig.. tak 🙂

 4. Trine skriver:

  Jubi, jubi, jubi, jubi, jubi, jubi, jubi, jubi, jubiiiiii !!!! 😀

 5. julie skriver:

  Nah! Der var nok nogen, der fik sig en billig plan dér, hva´ Trine? Jamen vi glæder os da. Har aftalt med min søster, at vi skiftes til at sidde på dine skuldre.

 6. Trine skriver:

  Arh, hold op – jeg kan sagtens bære jer begge to!

 7. Skal sortere baby-tøj, hænge billeder op, og vaske tøj. Det hele bliver krydret med plukveer og blærebetændelse, så bedre weekend kan det ikke blive.

 8. julie skriver:

  Sejt nok. Vi er også meget lave begge to.

 9. Julie skriver:

  Det lyder da S U P E R, Annamette! Enhvers drømmeweekend! 🙂
  Ja, og tegnestuen er jo lige rundt om hjørnet fra markedet, så man kan faktisk ligeså godt smutte forbi!
  Christina – der er altid plads til en til herovre. Vi har billige lejligheder pt.

 10. w skriver:

  Skulle du ikke til coldplay????

 11. Julie skriver:

  Jo, om søndagen. Det får sandsynligvis en hel post for sig selv, så snart jeg får tid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.