Ma vie en rose

I dag var sådan en dag, hvor jeg havde de lyserøde briller på. Synes bare, verden er så smuk. Smukke hvide skyer, på smuk blå himmel. Dejlig tør duft fra marker der bliver høstet. Smukke grønne, hvide, gule, blå farver over hele linien.

Selv lånerne var smukke og søde og omsluttet af min kærlige, omsorgsfulde boble. Her er udsigten fra mit kontor…

Det må være noget hormornelt. Det går nok over i morgen.

Klara er taget afsted på weekendtur med Kristoffer, så Agnes og jeg hyggede med rosiner og popcorn og så Talent 2009. Meget længe at være oppe, for hende, men hun hyggede sig så fint. Sad ved siden af mig i sofaen og sorterede sine halvædelstene – ja, hun samler på sten (mors pige) og grinte og råhyggede. Nu sover hun.

Jeg ser Bridget Jones. Tror jeg har set den 5000 gange før, men på en eller anden måde er det altid noget andet når de sender en film man kender i tv. Så er man ligesom nødt til at se den igen.

Så tænkte jeg på, om folk egentlig chatter længere? Før jeg fik børn, kunne jeg godt sidde og chatte om aftenen, på jubii´s forum, eller på messenger eller ICQ. Men det har jeg ikke gjort i årevis. Gør man stadig det? Eller bruger alle facebook nu? Sådan en aften, hvor man sidder alene hjemme kunne det bare være meget rart at snakke med nogen ind i mellem. Når man nu sidder bænket her, foran tv med Mac osv.

Og så skal jeg jo til Coldplay koncert på søndag. Jeg glæder mig, men det er først lige begyndt nu. Jeg har haft så mange ting om ørerne, så mange planer og arrangementer – sådan er hele august! Så der har ikke været plads til afslappet glæde, kun til nervøs bekymring. Og så meldte min søsters veninde fra, og hun var ellers den der havde bil og som skulle køre den ene vej. 

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, vel? Så nu tager søster og jeg i stedet koncertbussen derover, og så kan vi bedre sidde og snakke og hygge. Og sove på hjemvejen. Og undgå trafikkaos og parkeringsproblemer. Genialt. Og man kan købe sushi derovre – inde på koncertområdet!

Hvad så med den ekstra billet, tænker I nu… joh, det er jo en inderplæne ståplads, så det er fede billetter. Vi skal op foran, skal vi. Og skrige og skabe os og danse. Og svede. Men faktisk var den ikke så nem at komme af med! Pludselig skulle alle folk tidligt op mandag morgen osv. Helt ærlig, svagpissere, det skal vi andre da også. Men skal det virkelig komme i vejen for så super unik en oplevelse? Jeg skal da f.eks. med min datter til første skoledag kl. 9. No biggie. Men jeg er selvfølgelig også vant til ikke at sove mere end 4 timer hver nat.

Nå, men billetten røg til sidst. En rar, romantisk mand besluttede at gøre sin hustru blød i knæerne, så nu skal hun med os. Og dét glæder vi os også til!

Sidst jeg var til Coldplay koncert var det i København – var det forum eller kb hallen? Forum, tror jeg. Og Klara lå inde i min mave… og jeg var der med min eks. Vi havde slået op, men ville jo begge gerne med til koncerten, og ukomplicerede som mine mænd er, så var mit kommende barns far helt cool og afklaret med, at jeg tog min eks med til koncert. Sådan er mit liv. Jeg samler på supermænd. Tak til dem.

Og her er min sang til den mest aktuelle og super-agtige af dem:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QbAZiVRG6h0&hl=en&fs=1&color1=0x402061&color2=0x9461ca]

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Ma vie en rose

 1. Jennie skriver:

  Gad aldrig rigtig det der chat noget, men nu hvor man har Skype er det ligesom lidt sjovere bare selv at dukke op på skærmen og SIGE “hej” i stedet for at SKRIVE “hej”. Åh, jeg elsker Skype.

 2. julie skriver:

  Hm, men så skal man rydde op i stuen, bag en selv. Og man skal redde hår, tage mere tøj på og børste chokoladekrummerne væk fra brystet. Jeg er nok mere til det skrevne ord. Jeg ringer egentlig heller aldrig til nogen.

 3. Eva skriver:

  Svagpissere… du har så evigt ret. Var til Madonna i tirsdags og skulle selvfølgelig lige have en lang shoppedag med i Kbh nu midtjyden var kommet til staden. Var tilbage i det mørke Jylland om natte kl 4 og skulle også op til sønnikes første skoledag kl 9. Klarede det med bavour og synes selv jeg var rimelig sej da jeg så nogen af de andre dejfarvede mødre.
  God koncert her i mit mørke Jylland.

 4. Kirsten skriver:

  Efter facebook er aldrig på messenger mere, men jeg bruger nogle gange chatten i facebook. Men ikke som dengang med messenger, hvor vi snildt kunne chatte mange aftener i flere timer 🙂 Det var egentligt hyggeligt, Måske skulle man gøre mere i det igen!
  Ha’ en rigtig god koncert! Hils fra mig 🙂

 5. Dorthe skriver:

  Ved jo hvor glad du er for “Give away”, så du skal lige se det her 😉
  http://frumelgaard.blogspot.com/2009/08/give-away.html

 6. Trine skriver:

  Glæder mig? Åh jo – jeg spiller allerede bongotrommer i hele stuen! Bare vent!

 7. Pernille skriver:

  Der chattes stadigvæk, eller jeg gør i hvert fald aktivt og også med nogen, ellers bliver det så ensidigt. 😀
  Jeg kan godt lide den skriftlige, hurtige kommunikation, ikke altid og den kan ikke overgå et fysisk møde, men som et redskab til at holde sig i næste daglig kontakt og til grin i hverdagen: uovertruffen.
  Der er grænser for hvor meget man kan chatte på facebook, hvert fald i kommentarerne… jeg blev udelukkeet i 3½ dag engang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.