PMS revisited

På en skala fra 1 til 60.000 hvor meget november er det så i dag?

Jeg køber bøger for bibliotekets penge, til bibliotekets hylder, og ellers er min mest alvorlige overvejelse hvilken aftensmad der kan fylde det sorte tomrum jeg har i maven. Om det tomrum består af november, raseri, sult eller tristesse vil vi lade stå hen i det uvisse, men fyldes skal det og min sjæl klinger ud i genkendelsens fryd bare ved tanken om kulhydrater. Det er som om der skal noget tungt til. Flæskesteg? Hjemmebagte boller? Lammekølle? Rodfrugter i ovn? Macarons? Dem vil jeg prøve at lave i eftermiddag med en ny færdigblanding fra æske. Det er da mandelmel. Det er total LCHF.

Jeg har også nået at ringe til tandplejen, for jeg havde en ide om, at jeg har modtaget et brev med en tandlægetid til Klara, og jeg aner ikke hvor det brev er. Men det var godt husket, for hun har en tid i næste uge, hvor hun har nøjagtig to minutter til at blive visiteret af bøjletandlægen. Tror ikke jeg behøver tage fri for de to minutter. Vi får et brev bagefter.

Kolik. Ørebarn. Inkontinens. PFAPA (det der periodiske feber). Manglende emalje på 4 af mælketænderne. Mild børneeksem. Et dovent øje/mild skelen. En byld BAG en mandel. En fodvorte på siden af hælen, stor som en enkrone. Erklæring om manglende tandanlæg. En taptand. Muligvis bøjle. Har jeg glemt noget? Det barn er simpelthen så tilfældigt sat sammen, at hun er helt perfekt i al sin uperfekthed. Jeg samler på indkaldelser til bizarre speciallæger. Men hun har aldrig haft diarre. Eller roskildesyge. Hun er aldrig forkølet. Hun er faktisk aldrig syg, ud over de der skøre ting.

Gad vide om er der en årsag? Hvad gjorde jeg anderledes da jeg var gravid med hende, end da jeg ventede Agnes? Stress? Cola? Bilos? Skæbnens tilfældige syge lotteri?

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til PMS revisited

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.