Psssst! En ny graphic novel til børn og barnlige sjæle.

Klara og jeg har været så heldige at få en bog, som vi begge nød at læse. Altså, som i at hun selv læste den, og så læste jeg den også. Og vi nød den begge, på hver vores måde. Det er denne her Pssst! som er skrevet af Annette Herzog og illustreret af den altid fantastiske Katrine Clante.

Hun nød tegningerne, hun kan godt lide at læse graphic novels og når hun skal læse både tekst og billeder, for at få hele historien med. Hun har f.eks. været rigtig glad for Amulet, Lou og Coraline, som er andre rigtig gode graphic novels til de små store piger, der kan læse. Tweens, eller næsten teens.

Pssst! er en fin filosofisk bog, om at være på grænsen til noget. En øget selvbevidsthed, et andet liv? Klara er der (heldigvis) ikke helt endnu, men derfor synes hun stadig det var interessant at tænke over. Illustrationerne af Katrine Clante er simpelthen fantastiske. Smukke, lækre, perfekte til den stemning bogen skaber. Fulde af detaljer og meget stemningsskabende. Både Klara og jeg elsker de her bøger, hvor man skal læse billederne lige så meget som teksten, for at få hele historien.

Så hvis du er mor til en pige i 10-12 års alderen, vil jeg mene den her bog lige er noget for jer.

Dette indlæg blev udgivet i Anmeldelser, Ikke kategoriseret og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.