Reach out and touch me!

Så har I mig tilbage. 

Jeg har jo haft travlt på den travle måde og touret land og rige rundt, og det har bloggen så lidt under. Sorry blog, no hard feelings.
Nå, men overskriften henviser så til det tidspunkt, hvor jeg syntes at Depeche Mode koncerten i Århus blev hele turen værd. Den første halve time kunne ham der Mørkets Mester Dave G såmænd godt have beholdt for sig selv, hjemme i øveren. Men så gik solen ned og rammen blev ligesom bedre. Og samtidig holdt han så op med sit stille, dystre show og gik i gang med klassikerne. Og er det noget vi bibliotekarer elsker, så er det en god omgang klassiskere. Det ved alle og enhver. Jeg er ikke sådan inkarneret fan, men alligevel bliver jeg altid overrasket over, hvor mange af deres hits jeg kender og kan teksten til. Det må være en generations ting? Jeg er barn af min tid og alt det pjat. Barn og barn… der er 2 uger til jeg er 30. (Har I fået sendt alle pakkerne? Bestilt de syngende telegrammer? Kæft jeg bygger op til en skuffelse her…)
Nå, men da vi så alligevel var i Århus, besluttede vi at tage et sving forbi Billund på hjemturen om torsdagen. Jeg havde taget ferie hele ugen nemlig. Eller altså, mandag var helligdag ikke, og jeg har altid fri om tirsdagen. Så jeg havde taget tre feriedage for resten. Legoland var en stor succes. Det var hverdag og uden for skoleferien, så der var ikke specielt mange mennesker, hvilket betød, at vi ikke stod i kø nogen steder og at vi nåede at prøve alting. Der var også tilpas mange ting for et barn på Klaras alder. Både ting hun kunne prøve og ting hun kunne se på. Og så var hun fascinereret af hele konceptet jo – ALT var lavet af lego! En pænt dyr tur, men what the hell – sådan en ejendoms matador, som mig – med to lejligheder i København og hvad har vi – jeg har jo råd til det! Så nej, den gamle er ikke solgt endnu…
Hvis I spørger mig, og det gør I jo her, så bliver den først solgt til august. Forældrekøberne har ikke travlt i år – der er masser at købe på markedet – så de venter da indtil de ved om ungerne er optaget på Uni, og det ved de først d. 27.7. Men jeg tager det lunt. Vi skal nok overleve. 
Nå, det var et sidespring. 
Så kørte vi hjem fra Legoland, og da det var blevet sidst på eftermiddagen, besluttede vi, at vi lige så godt kunne stoppe på sydfyn og få noget aftensmad hos mine forældre. Og det var simpelthen så godt timet! For de havde lige fået nyopgravede kartofler OG en hel spandfuld friskfangede og friskkogte danske rejer! Nummenums! Det var skæbnen!
Så kørte vi sent tilbage til Kbh. og derfor sov vi længe fredag. Og straks vi vågnede, pakkede jeg bilen igen og så kørte Klara og mig i sommerhus ved Marielyst, sammen med de andre mødre og børn fra Rytmikfraktionen. Vi har badet og solet og grillet og leget og virkelig hygget os. Jeg synes, det var nemmere nu, fordi børnene er større og man kan bedre forklare dem, at de ikke må løbe væk og at grillen er varm, og de kan også bedre lege selv og med hinanden. Det er vi så lige kommet hjem fra nu. Nu har Klara så fået 40.1 i feber, så det er da herligt. Jeg synes lidt der hele tiden er noget galt med det barn? Må vel til lægen igen i morgen. Halteriet er næsten væk, heldigvis. 
Stoffer er kørt efter sushi og lejligheden koger. 
En travl uge, en meget god og dejlig uge. En DYR uge, en solrig og varm uge. En rigtig ferieuge. 
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

7 Kommentarer til Reach out and touch me!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.