Træthed

Okay, man er uomtvisteligt træt, når man, på vej til arbejde i sin bil, formår at læse motorvejsafkørslen "Skovbrynet" som værende "Budapest". Og i en brøkdel af et splitsekund når at a) få et chok over, at man er kørt SÅ forkert, SÅ hurtigt! Og b) at blive forarget over, at kommunens skiltefolk kan skrive SÅ forkert på et skilt og stadig sætte det op! – Før man c) bliver klar over, at man bare er så træt, at man har mistet evnen til at sætte bogstaver korrekt sammen til ord…

Af samme årsag gik jeg i seng samtidig med Klara mandag aften og sov lige til tirsdag morgen. Hvor vi heldigvis har fri.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Træthed

 1. Krista skriver:

  Jeg vågnede engang i bilen på vej til arbejde(!) ved at den – dengang – firårige sagde:”Skal jeg ikke i børnehave i dag?” Vi var heldigvis ikke helt i Ribe!!(fra Esbjerg)

 2. kriss skriver:

  Wau, Budapest er jo ellers en smuk by – på sin måde – og var du virkelig kommet så langt havde du dælemig kørt hurtigere end jeg nogen sinde har – og det siger ikke så lidt;-)

 3. katja skriver:

  Hmmm – jeg har godt nok også været træt nogen morgener jeg er kørt til arbejde – men så træt har jeg ligegodt aldrig været :))) Nyd fridagen.

 4. Lone skriver:

  Nu er du jo fra en ø med stednavne som Berlin, Sahara og Korinth, så jeg ka da godt forstå du ku tage fejl

 5. Pernille skriver:

  Du lyder seriøst, som om du har været MEGET farlig i trafikken :-)Sov godt

 6. maria skriver:

  Hvis jeg så et skilt mod Budapest, så ville jeg køre i den retning – sådan rent impulsivt.
  Nå nyd fridagen i dag. Lad os tage på Øens Perle med den lille Klara en dag, hvor du har tid og lyst?

 7. tine skriver:

  Puha… mærkede selv trætheden komme ind over mig som et nakkedrag imorges, da jeg kørte hjem fra nattevagt. Der er hæslige at køre, når man kan mærke at koncentrationen er lig nul.
  Håber du nyder fridagen og vejret.

 8. Therese skriver:

  Håber du nød fridagen. Kender de dage hvor man bare er træt, jeg kommer somregel til at rykke ubevidst rundt på ting. Sm fx. at finde ipod i køkkenskab og kaffekop på vaskemaskine…. Godt du ikke var så træt at du rent faktisk var kørt til Budapest..

 9. Julie skriver:

  Kom forbi skovbrynet i dag, og tænkte – godt jeg ikke er nået til Ribe! Krista, altså… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.