REM koncert

Dejlig oplevelse, men altså – jeg giver Politikens anmelder ret. Der var tider, især under flere af de nye numre, hvor jeg følte mig old-tusse gammel og sad og tænkte, hold da op hvor det støjer! Man følte sig kørt over af et rockgodstog med 1000 i timen, og ikke nødvendigvis på den fede måde.

Men i anden halvdel af koncerten kom der flere af de gamle numre, og dem kan jeg bedre lide, så dér blev det lidt af en fest. På trods af, at jeg naturligvis sad ved siden af Fleksnes, og at han fyldte sit eget sæde helt ud, plus halvdelen af mit. Suk.

fleksnes 

Og Michael Stipe er stadig übercool. Er han bare. Ham, og alle os andre lave genier. Han er så sej, og man får bare lyst til at tage ham med hjem og snakke om verdenssituationen og bage nogle spletboller til ham. Eller noget.

michael 

Bagefter var jeg PÅ CAFE med min søster. Og jeg drak en DRINK. Bare en. En lille bitte gin og tonic. Og alligevel røg den så hurtigt i blodet på mig, at jeg ikke rigtig kunne mærke mine ben. Jeg kom også ved et uheld til at smile til to mænd, fordi sådan gør vi herude i barselsverdenen. Hvis man er ude og gå med vognen og man får øjenkontakt med nogen, så smiler man da venligt. Havde glemt at det gør man ikke i nattelivet, med mindre man er ude på noget. Og begge mænd så lidt chokerede ud. Men jeg havde altså heller ikke vasket hår… Den ene var muligvis dværg og den anden var over 70, så ingen skade er sket. 

I mellemtiden sov Agnes fra 20 til 02 uden at vågne en eneste gang. Så meget for at være hende den uundværlige med babsenutterne. Håber på en gentagelse af den succes i aften (og hver aften fremover, også selv om jeg er hjemme, tak!) så jeg kan nyde Juanes på Vega.

Nårh ja, og så har hun fået en tand til. Fortand, overmunden til venstre. Man kan da heller ikke vende ryggen til et eneste øjeblik. Man tager til koncert – bang! – en tand. Man går ned og handler – bang! – hun er startet på efterskole og har fået en piercing i næsen.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to REM koncert

 1. Stride skriver:

  …jeg sad så i “nærheden” har en meget fuld mand, der var til fare for sig selv og hans omgivelser. Enten sparkede han mig i nakken, råbte mig ind i øret eller smid øl ned over mig!!!!! Og den eneste sang han ville hører, var “Man on the Moon”, hvilket han gjorde os andre opmærksomme på under hele koncerten….klaphat!
  Personligt kan jeg godt lide mange af de nye numre, men vil bestemt også gerne have haft flere af de gamle.

 2. Annette von Pond skriver:

  Lyder som en fed aften, selvom jeg IKKE er til REM – synes ham forsangeren er meget underlig og hans sange ditto.
  Du havde ikke vasket hår?! ;-)))) Gad godt se ham den chokerede dværg. 😉

 3. Malene Klejs skriver:

  Glæder mig over at du har haft en dejlig “mor-er-i-byen-og-skeje-ude-uden-baby” aften med fedtet hår, flirten med dværge, klemning af baller på koncertsæder samt hyperfed musik til dine øregange..din blog får mig til at smile.

 4. K. Eder May skriver:

  Skrive nu noget spændende ; 0 )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.