The end of the world as we know it

Meget apropos min yndlings REM sang, som de også spillede i lørdags, så går verden jo muligvis under i morgen. Noget med nogle skøre forskere i Geneve der vil tænde for en maskine og så er der en eksremt lille risiko for, at der opstår et sort hul som kan opsluge jorden. Hvis det sker, så vil jeg bare sige Tak for denne gang! Det har været skønt at skrive, pragtfuldt at få kommentarer og dejligt med alt det, som det har medført. I er de sødeste læsere i verden og jeg æææææælsker jer. Allesammen.

Men så blev jeg helt sådan, aj, skal man så holde Klara hjemme fra bh i morgen og sidde og kramme hende, og Agnes, og ligesom nyde de sidste sekunder? Nej, siger Kristoffer. Han skal i hvert fald på arbejde. Nå. Der er nok nogen, der har styr på prioriteterne, hva? Så tager Agnes og jeg da også bare til rytmik og går under i godt selskab. Men så får jeg dårlig samvittighed overfor Klara, der skal gå under helt alene… øv. 

Jeg læste også, at man kan spille på det. Noget med at oddsne er rigtig gode, hvis man sætter formuen ind på at jorden rent faktisk går under. Så får du dine penge igen en million gange. LIDT svært at nyde formuen dog, hvis man er blevet til ingenting i et sort hul… tror umiddelbart ikke de forhandler Marc Jacobs sko og sushi henne i det sorte hul?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RAb7CQpBtaw&hl=en&fs=1]

– jeg glemte helt at skrive, at på vej hjem fra REM koncerten i lørdags, gik der nogle jydske mennesker bag min søster og jeg. Følgende samtale udspiller sig:

Manden: det var da en ok koncert

Damen: ja, men hvem var ham der med den skøre stråhat på??

Manden: det ved jeg heller ikke. Mærkeligt countrynummer han spillede…

Damen: meget! hvad sku´det nu til for? Men de har det jo med at lukke alle mulige mærkelige mennesker ind på scenen…

Oh MY GOD! Jeg var lige ved at vende mig om og sige det til dem, men altså, den sjove mand i stråhat var så Mike Mills der har spillet bas i REM i tjahh, bum bum 20 år ca? Plus minus nogle årtier. Og han synger på mange af numrene. Jeg tror nok det var helt i orden, at han lige var med på scenen…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to The end of the world as we know it

 1. Anne skriver:

  Uha ja, jyske mennesker! Altså, altså! Og det mest skræmmende er, at der også er jyder involveret nede på CERN. Altså der hvor den skrækkelige sorte-hullemaskine er. I Geneve. Scaaary!

 2. Anne skriver:

  Uha ja, jyske mennesker! Altså, altså! Og det mest skræmmende er, at der også er jyder involveret nede på CERN. Altså der hvor den skrækkelige sorte-hullemaskine er. I Geneve. Scaaary!

 3. julie skriver:

  Er du ikke jyde Anne? 🙂

 4. Anne skriver:

  Jo. Men jeg har været på sådan et ironi-kursus ovre i omegnen af København. Jeg er med i et pilotprojekt. Vi overvejer nemlig at indføre det her ovre i Jylland også. Ironi, altså. Hvis det slår an. Som det ser ud nu, er der vist stadig mere stemning for de såkaldt “tørre bemærkninger”, “lune underdrivelser” og den slags. Og så selvfølgelig trailere, sort arbejde og Richard Ragnvald på Linå Kro 😉

 5. julie skriver:

  hahahahahahahaha, okay, det er sent og jeg er træt, men 1-0 til dig – jeg har ikke noget kvikt svar!!

 6. julie skriver:

  Ja. det forklarer jo ALT så! Og i alle de år, har du holdt mig for nar og givet dig ud for at være fynbo?? Tss, mænd!
  En tur til Fyn ville gøre mig godt, ja. Men vi skal til børnefødselsdag og jeg gider alligevel ikke køre så langt for en voksenfest, med en baby på slæb.

 7. Bjørn skriver:

  Nej, Julie….nu forstår du ikke engang Jysk ironi mere..godt du skal til Fyn i weekeden…you are half way there ; )

 8. julie skriver:

  Jeg skal ikke til fyn i weekenden Bjørn. Ja, vores babyer er lige gamle, men den væsentlige forskel er, at jeg ammer min. Det gør du ikke. Så god tur og god fest og hils alle der måtte være interesserede i en hilsen.
  Og så vil jeg godt lige pointere, for de jyder der evt. ikke har taget samme sublime kursus som Anne, at jeg intet har imod jyder og at indlægget ikke var ment som et angreb på samme befolkningsgruppe. Jeg konkluderede udelukkende, at parret der førte den omtalte samtale, gjorde det på en jysk dialekt. Det var et rent tilfælde. De kunne ligeså vel have været fra Slagelse. Eller Falster.

 9. Bjørn skriver:

  hhmm hhm..ja… jo …en tur til Fyn vil gøre dig godt. Jeg er faktisk fra Slagelse.

 10. Anne skriver:

  Det skal du ikke være ked af. Jeg er ikke nogen gennemsnitsjyde, jeg er en af de såkaldt “nye jyder”. Vi minder en del om den klassiske jyde, men har et par ekstra features på det verbale område. Og så er vi slemme til at spamme pæne folks kommentarfelter, fordi vi ikke helt har fået vores smartass-funktion under kontrol. Der arbejdes på sagen. Godnat, og undskyld. Jeg er rablende overtræt.

 11. Bjørn skriver:

  Jeg vil skrive noget her – men har ondt i min hånd – og som bekendt – er det ikke Fun. Julie, det bliver ikke det samme uden dig. Men jeg ville også vælge børnefødselsdag anytime : )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.